Rupičaste haljine | Carice

Trendovi

Rupičaste haljine među najpoželjnijim odjevnim komadima sezone

Od  | 

Rupičaste haljine, duge i kratke, ističu se među najpoželjnijim odjevnim komadima sezone proljeće/ljeto 2018. Haljine su predivne, lepršave i lagane za nošenje, a mogu se kombinirati uz sve vrste cipela. Od niskih balerinki, platformki pa do elegantnih sandala.

Na tisuće žena reklo je veliko da rupičastim haljinama, a sigurne smo da im ni ti Carice nećeš moći odoljeti. Ako si oduvijek romantična u duši, svidjet će ti se njihov jednostavan stil.

Ženstvene haljine oduvijek su privlačile poglede. Zbog toga ih moderni dizajneri redovito ‘ubacuju’ u svoje kolekcije. Pri tome se igraju bojama, uzorcima, detaljima i materijalima. Ponekad naglašavaju volumen, ponekad detalje na samoj haljini a često dodaju zanimljive rukave, obrube i vezove. Zbog njihovog posebnog truda, haljine svake sezone izgledaju sve bolje, a na nama je samo da u njima uživamo.

Rupičaste haljine jedan su od najzanimljivijih modela haljina koji će definitivno obilježiti tople dane pred nama. Bez puno dodataka i sa mninimalno detalja koje je potrebno nositi uz takve haljine, stvorit će neke od najupečatljivijih modnih kombinacija.

Za dnevni look, kombiniraj svoju rupičastu haljinu sa japankama i pletenom torbicom, sunčanim naočalama i laganom šminkom, dok za večernje izdanje izaberi platformke ili ugodne sandale otvorenih prstiju, nanesi jarki ruž na usne, stavi upečatljivu maskaru i sve začini sa ekstra posebnim nakitom zlatne boje.

Niže pogledaj izbor romantičnih rupičastih haljina koje žene već obožavaju, i ti ih možeš odmah naručiti u Carice web shopu po odličnim cijenama! #ženeženama #ženecarice

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži