Tuinontwerp-apps
Tuininrichting

Tuinontwerp-apps

Met deze apps kun je elk aspect van je tuin ontwerpen, van de bedden tot het hele pand. Honderden voorgetekende afbeeldingen bevatten plantmateriaal, meubels en vaste elementen. Met deze applicatie kunt u het ontwerp in realtime bekijken om een ​​beter idee te krijgen van de algehele uitstraling van het pand. Het is ook gemakkelijk om het hele pand te plotten. Home Outside is een geweldige app om te gebruiken als je een groot pand hebt dat veel planning vereist.

Plan-A-Garden is een geweldig hulpmiddel voor het plannen van perken en borders. Deze app heeft 50 voorgeladen planten en bevat ook informatie over vorstzones en begeleidende planten. Het ondersteunt ook meerdere planten, waardoor het ideaal is voor moestuinen. Er zijn echter minder functies voor het plannen van bloemen of hardscapes. In tegenstelling tot andere apps is Garden Planner meer voor de consument. Het heeft geen geavanceerde ontwerpkenmerken. Het biedt echter wel enkele handige functies, waaronder een uitgebreide gids voor planten en hun groei.

Een andere app met geavanceerde functies is Marshalls Garden Visualiser. Met de app kun je je buitenruimte visualiseren en kiezen uit verschillende thema’s. Naast het bouwen van uw landschap, kunt u een opslagschuur, planten en meubels aan uw tuin toevoegen. De app helpt je ook om het ontwerp op te slaan om het later te bekijken. Het analyseert ook de grond, zodat u de juiste planten voor uw tuin kunt kiezen. Vervolgens kunt u beslissen welke items u wilt toevoegen en waar u ze wilt toevoegen.

Een andere goede app voor landschapsontwerp is iScape. Deze applicatie gebruikt de camera van uw apparaat om landschapsontwerpplannen over uw bestaande tuinomgeving te leggen. Hiermee kunt u door uw tuin lopen terwijl u uw virtuele landschap bekijkt. De app biedt zelfs een doorzoekbare bibliotheek met planten en planttips. De gratis versie van deze app geeft je de mogelijkheid om je perfecte landschap te ontwerpen. iScape is echter niet beschikbaar voor Windows.

Een andere betrouwbare app is Garden Planner. De betaalde versie kost $ 1,66 en laat je je hele tuin plannen. Het heeft een interface voor slepen en neerzetten, meer dan 1200 planten en zelfs een moestuinbouwer, zodat je je moestuin of kruidenbed kunt plannen. Ondanks de gratis versie biedt Garden Planner een volledig scala aan functies om uw tuin uniek te maken. U kunt de app ook gebruiken om foto’s te bewerken en er functies aan toe te voegen.

Houzz is een andere goede optie. Het heeft uitgebreide foto’s van woningen en geeft veel ideeën voor buitenruimtes. Met een beoordeling van 4,8 sterren op iTunes heeft deze app goede recensies. Houzz heeft ook een mobiele versie waarmee je naar ontwerpideeën kunt zoeken. Houzz is beschikbaar voor iOS en Android. U kunt ook uw foto’s delen en links vinden om meubels te kopen. Als je een ontwerp voor je huis of tuin nodig hebt, heeft Houzz daar een goede app voor.

The Landscaper’s Companion is een van de beste apps voor tuinontwerp. Het bevat een database van meer dan 26.000 planten en bevat prachtige foto’s. Het is perfect voor zowel amateur-tuinarchitecten als serieuze hoveniers. Er zijn echter gemengde beoordelingen over deze app. Sommige mensen zijn er erg van onder de indruk, terwijl anderen hebben geklaagd dat het op sommige gebieden ontbreekt. Dus welke tuinontwerp-app kies je? Zorg ervoor dat u een demo bekijkt voordat u een beslissing neemt.