Inspiratie

Haal meer uit je Weber gasbarbecue met deze handige barbecue accessoires

Een Weber gasbarbecue is een fantastische investering voor iedereen die van barbecueën houdt. Met een gasbarbecue kun je snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden bereiden, zonder gedoe met houtskool en aanmaakblokjes. Maar wist je dat je met de juiste barbecue accessoires nog meer uit je Weber gasbarbecue kunt halen? In dit artikel bespreken we enkele handige barbecue accessoires die het barbecueën met je gasbarbecue nog leuker en gemakkelijker maken.

Weber iGrill

De Weber iGrill is een digitale thermometer die je helpt om je vlees op de juiste temperatuur te bereiden. Met de iGrill kun je de temperatuur van je vlees op afstand controleren, waardoor je de deksel van je gasbarbecue niet hoeft te openen en warmte verliest. De iGrill is verkrijgbaar in verschillende modellen, afhankelijk van je behoeften en budget.

Weber GBS accessoires

De Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires zijn een geweldige aanvulling op je Weber gasbarbecue. Deze accessoires zijn ontworpen om te passen in het GBS rooster van je Weber gasbarbecue en bieden een scala aan extra kookmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld pizza’s bakken, wokken en zelfs popcorn maken met de juiste GBS accessoires.

Weber grillplaat

Een grillplaat is een geweldige accessoire voor je Weber gasbarbecue. Met een grillplaat kun je gemakkelijk groenten, vis en andere delicate gerechten bereiden zonder dat ze door het rooster heen vallen. Een grillplaat is ook handig als je meerdere gerechten tegelijkertijd wilt bereiden.

Weber pizzasteen

Een pizzasteen is een geweldige accessoire voor iedereen die van pizza houdt. Met een Weber pizzasteen kun je heerlijke pizza’s bereiden op je Weber gasbarbecue. De pizzasteen zorgt ervoor dat de korst van je pizza knapperig wordt, terwijl de toppings smaakvol en sappig blijven.

Weber gevogeltestomer

Een gevogeltestomer is een handige accessoire voor het bereiden van gevogelte op je Weber gasbarbecue. Met de gevogeltestomer kun je gemakkelijk hele kippen, kalkoenen en eenden bereiden. De gevogeltestomer zorgt ervoor dat het vlees gelijkmatig gaart en sappig blijft.

Weber reinigingsborstel

Een goede reinigingsborstel is een must-have accessoire voor je Weber gasbarbecue. Met een reinigingsborstel kun je het rooster van je gasbarbecue snel en gemakkelijk schoonmaken. Een schone barbecue is niet alleen hygiënischer, maar ook efficiënter omdat het rooster minder weerstand biedt tegen het voedsel dat je bereidt.