Hoe u dieren in het wild naar uw tuin kunt lokken
Tuinleven

Hoe u dieren in het wild naar uw tuin kunt lokken

Wilde dieren in uw tuin zijn een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid en kwaliteit van het onroerend goed. Er zijn verschillende soorten die uw tuin en tuin kunnen bezoeken, waaronder reptielen, amfibieën, vogels en zelfs kleine zoogdieren. Als je een divers scala aan wilde dieren wilt aantrekken, kun je verschillende soorten planten planten en aparte gebieden creëren voor verschillende dieren. U kunt er bijvoorbeeld vogelbadjes en nestkasten voor vogels plaatsen. Plant inheemse bloeiende planten voor vlinders en andere vlinders. Houd er rekening mee dat huisdieren deze diversiteit soms kunnen verstoren. Huisdieren kunnen kleine dieren eten en dieren in het wild afschrikken.

Het observeren van dieren in het wild is een geweldige manier om dieren in het wild naar uw tuin te lokken. Zorg ervoor dat u de activiteiten in het wild in de gaten houdt. Grote straatbomen bieden een essentieel leefgebied voor vele soorten, waaronder vogels en insecten. Hoewel dieren in het wild zelden tuingrenzen respecteren, kunnen ze nabijgelegen tuinen bezoeken. Een van de gemakkelijkste manieren om dieren in het wild aan te trekken, is door een kleine vijver aan te leggen. Een kleine vijver kan zo simpel zijn als een omgekeerd vuilnisbakdeksel of een grote pot. Door voedsel en water te geven, kun je verschillende soorten vogels en zoogdieren aantrekken.

Een andere manier om wilde dieren aan te trekken is door bomen in je tuin te planten. Hoge bomen bieden onderdak aan dieren in het wild, evenals stuifmeel. Ze bieden ook voedsel en onderdak aan dieren in het wild. Voeg voor een meer dramatische impact een bosje struiken, struiken of bomen toe. De juiste combinatie van bladverliezende en groenblijvende bomen kan helpen bij het aantrekken van een verscheidenheid aan wezens. Ook zullen struiken en bomen die structuur geven, zoals kamperfoelie, insecten en vogels aantrekken.

Overweeg om inheemse planten in uw tuin te planten. Planten die gedijen in het klimaat waarin je leeft, zijn geweldige opties voor beginners. Inheemse planten kunnen gemakkelijk in uw tuin worden gekweekt en velen zullen het hele jaar door dieren in het wild aantrekken. Vooral planten met zaden, noten en stuifmeel zijn goede opties, omdat ze het hele jaar door een voedselbron zijn. Sommige dieren gebruiken je tuin als broedplaats. Houd er bij het planten van inheemse planten rekening mee dat je bloemen in verschillende seizoenen moet planten, zodat je een verscheidenheid aan soorten kunt aantrekken.

Vers water is essentieel voor alle dieren. Door een vogelbad toe te voegen, kunt u vogels en andere dieren in uw tuin van water voorzien. Je kunt hem in een schaduwrijke plek of in een tuin plaatsen, afhankelijk van het soort wild dat je wilt aantrekken. Onthoud dat voorstedelijke en stedelijke dieren het moeilijk vinden om water te vinden, dus zorg voor vers water. Voor het beste resultaat moet u ook om de paar dagen water reinigen en bijvullen. Zorg ervoor dat je tijdens de wintermaanden ijs uit vogelbaden verwijdert en vervang het elke dag door vers water.

Door een leefgebied voor dieren in het wild in uw tuin te creëren, kunt u ongedierte onder controle houden. Als u bijvoorbeeld een vijver in uw tuin heeft, kunt u egels of padden uitnodigen om deze als broedplaats te gebruiken. Deze dieren hebben een geschikte leefomgeving nodig om in uw tuin te overleven en zullen slakken en ander ongedierte op afstand houden. Je kunt ook lieveheersbeestjes en zweefvliegen lokken door bloemen zoals calendula, goudsbloem of gepocheerde eierplant te planten. U kunt zelfs een trailcamera gebruiken en de resultaten bekijken.