Wat is een tuinloungeset
Loungesets

Wat is een tuinloungeset?

Overweeg bij het kiezen van tuinmeubilair een set met een verscheidenheid aan meubels, van een modulaire bank tot een salontafel. Een outdoor sectionele set kan worden gebruikt als het middelpunt van de aandacht, terwijl sling stoelen en een lounge stoel de ruimte compleet maken. Kies voor outdoor sectionals van topmerken, die gemaakt zijn van weerbestendige materialen. Als je wat extra stijl wilt toevoegen, overweeg dan een hoge buitentafel.

Buitencocktails kunnen het hele jaar door worden gedronken, vooral tijdens de herfst- en winterseizoenen. Met behulp van terrasverwarmers kunnen het hele jaar door cocktailparty’s worden gehouden. Tijdens de herfst en de winter kun je een oogstfeest organiseren, een pre-Thanksgiving-borrel of zelfs een British Bonfire Night bash. En zodra het weer kouder wordt, verplaatst u het feest gemakkelijk naar binnen.

Een eettafel en comfortabele stoelen zijn essentieel voor buitenactiviteiten. Kies voor een groot buitenfeest een tafel met plaats voor acht of meer personen. Voor kleinere buitenbijeenkomsten is een tafel en stoelen voor vier of zes personen voldoende. Tuinmeubelsets zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen en kunnen opnieuw worden geconfigureerd afhankelijk van uw entertainmentbehoeften. En als u zich vermaakt, is het een goed idee om extra stoelen en tafels voor de gasten te hebben.

Bij het kiezen van de indeling van een terrasmeubilair, moet u rekening houden met het aantal activiteiten dat u wilt ondernemen. U kunt zich concentreren op één activiteit aan één kant van het terras, terwijl u de rest van het terras opdeelt in kleinere ruimtes om te dineren en te praten. Door ligbedden langs de lange zijden van het terras te plaatsen, creëer je meerdere activiteiten in één ruimte. En als je een grote achtertuin hebt, kun je aan de andere kant een loungehoek creëren, waardoor je extra ruimte krijgt.