Tuin en Terras

Manieren om uw terrasruimte te maximaliseren

Als u probeert te beslissen wat u met uw terras gaat doen, overweeg dan om een ​​zitgedeelte aan de rand in te stellen. Dit geeft de ruimte een meer open gevoel en zorgt er ook voor dat gasten zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Het gebruik van modulaire secties kan u helpen de ruimte die u heeft te maximaliseren. U kunt zelfs armloze sectionals kopen die u kunt verplaatsen om gasten te ontvangen. Houd bij het inrichten van uw terras rekening met de verkeersstroom. Als u bijvoorbeeld van plan bent om de ruimte te gebruiken om te dineren, zet dan een pad van 1,2 meter breed aan zodat gasten zich gemakkelijk kunnen verplaatsen.

Een eenvoudig terrasontwerp kan van uw buitenruimte een mooie en gezellige oase maken. Het kan worden getransformeerd door meerdere gebieden te gebruiken, zodat u zones kunt creëren. Een paar simpele aanpassingen kunnen een enorm verschil maken in de ruimte die je gebruikt. Van het toevoegen van een gezellige zithoek tot het gebruiken van uw terras als eetruimte, er zijn veel manieren om uw terrasruimte te maximaliseren. Door deze stappen te nemen, kunt u nog meer genieten van uw terras.

Voor kleinere ruimtes kunt u overwegen om verborgen opslagruimte te gebruiken. Dit type meubilair helpt u om uw benodigdheden uit het zicht te houden, maar biedt toch voldoende ruimte voor een comfortabele bank. Je kunt zelfs een poef of bijzettafel krijgen met verborgen opbergruimte. Door gebruik te maken van multifunctionele meubelen bespaar je ruimte en haal je meer uit de ruimte. Als je het budget hebt, kun je zelfs goedkope conversatiesets van Walmart of andere retailers krijgen.

Het gebruik van buitengordijnen is een andere manier om elegantie toe te voegen aan uw terras. Ze voegen privacy en schaduw toe en voegen ook visuele aantrekkingskracht toe. Ze blokkeren ook schittering en maken uw terras dromerig. Uw gasten zullen dol zijn op hun nieuwe buitenruimte! Dus, hoe maximaliseer je je terrasruimte? Het is makkelijk als je het goed plant. Blijf lezen om enkele geweldige ideeën te ontdekken om de ruimte te verbeteren en om te toveren tot de beste buitenruimte in uw huis.

Als uw terras klein is, zult u merken dat multifunctionele meubels de beste optie zijn. Als je bijvoorbeeld een groot terras hebt, zullen aparte ruimtes om te eten en te loungen ervoor zorgen dat de ruimte krap aanvoelt. Door gebruik te maken van een in hoogte verstelbare tafel, bouw je deze eenvoudig om van een lage bank naar een hoge eettafel. U kunt het onderste deel van het terras ook gebruiken als speelruimte of extra zitplaats.

Houd bij het inrichten van uw terras rekening met het soort planten dat u wilt gebruiken. Afhankelijk van de ruimte kun je overwegen om kleine planten toe te voegen om het er betoverender uit te laten zien. Hoge grassen, zomerbloemen en kruiden kunnen allemaal kleur toevoegen aan de ruimte. Ook zullen een paar potplanten een mooi vleugje groen toevoegen. Dit is een geweldige manier om geld te besparen en een miljoen huishoudelijke problemen op te lossen.