Jednostavni savjeti kako doći do novca! | Carice

Put do novca

Jednostavni savjeti kako doći do novca: nećeš ih moći izbaciti iz glave!

Od  | 
620x150

Nosiš li u sebi duhovna načela, tada sigurno znaš za moć self helpa. Možda si dosad mislila kako je imati malo ili dovoljno da pokrpa rupe u redu, ali zapravo bi trebala znati da Bog želi da svi imamo puno puno više, jer upravo je zato stvorio toliko obilje. Što god radila, uvijek to možeš raditi bolje, brže i za više novaca…jer netko drugi to već radi!

620x300
620x300

No, zašto nam se ne događa da uspijemo zarađivati više i doći do više novca, zašto imamo strah od novca? Stručnjaci prve online banke u Hrvatskoj – Ferratum Bank, dugo su tražili taj odgovor i evo što su im njihove klijentice otkrile: “Novac sam po sebi nije loš. Ovisi za što ga uzimamo i koristimo. Prestala sam se bojati novca i iako mi on samo po sebi ne jamči sreću, s njime mogu učiniti mnoge predivne stvari poput kupnje perilice suđe koju sam oduvijek željela, promjene cijele moje spavaće sobe, o čemu maštam već godinama i odlaska na obiteljsko putovanje, o kojem moja kći i ja maštamo već 5 godina!”

Tajna je u prepuštanju i prihvaćanju onoga što nam život donosi, čineći sve što je u našoj moći i više, da bi nam bilo bolje! Najbogatiji ljudi današnjice odrasli su u siromaštvu, što je još jedan dokaz toga da ne postoji nikakva granica ni popis karakteristika, koje osoba mora imati, da bi uspjela. Jedina granica ona je u našoj glavi, u našim vjerovanjima. Vjeruješ li da možeš, uspjet ćeš! Jednako tako, vjeruješ li da nećeš uspjeti, doista nećeš.

Za kraj, upozoravaju stručnjaci, važno je shvatiti da ako samo razmišljaš o VIŠE novca, on se neće nekom magijom stvoriti u tvom novčaniku. Razmišljanjem o njemu, doći ćeš do prilika da poduzmeš nešto po pitanju promjene posla, pokretanja vlastitog posla ili pronalasku honorarnog posla. Zar ne bi bilo divno moći si kupiti sve one divne stvari i usluge, koje već dugo promatraš?

KORISNA VIJEST…Kada ti novac ti zatreba u roku 15 minuta, bez odlaska u banku i kod javnog bilježnika, preporučujemo ti akciju kreiranu POSEBNO ZA CARICE u suradnji sa prvom online bankom u Hrvatskoj – Ferratum Bank – Posudi 1.000kn, i vrati 1.000kn! Ferratum Bank omogućuje svakoj ženi novoj korisnici banke posudbu do 1.000 kuna bez ikakvih troškova. PRIJAVI SE ODMAH #ženeženama #ženecarice

k

620x300

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži