Provedite Las Vegas Valentinovo u Avenue Mallu | Carice

Preporučujemo

Provedite Las Vegas Valentinovo u Avenue Mallu

Od  | 

Preporuku gdje provesti Valentinovo, dobile smo od zagrebačkog shopping centra Avenue Mall. Tamo možemo sudjelovati u pravom Las Vegas vjenčanju i reći „DA“ ispred Elvisa Presleyja

Bliže se dani u kojima nas hvata ljubavna groznica i sve je u znaku zaljubljenih parova, srdašca, čokoladnih pralina i crvenih ruža. Ovog Valentinova u srijedu, 14. veljače Avenue Mall se pobrinuo da svima bude zabavno – pripremili su scenu na kojoj je prekrasna kapelica od balona u kojoj se možete vjenčati baš kao da ste u Las Vegasu uz njihovog duhovitog Elvisa Presleyja. Svi koji sudjeluju, dobit će potvrdu o vjenčanju.

Uz zabavno vjenčanje Avenue Mall je pripremio i kreativni natječaj koji traje od 11. – 14. veljače u kojem se posjetitelji fotografiraju ispred Las Vegas pozornice, a najkreativniju fotografiju zaljubljenog para nagrađujeu poklon bonom u vrijednosti 1.000 kn! Zauzmite otkačenu pozu i pokažite koliko volite svoju bolju polovicu, dečka, prijatelja, sestru, brata, mamu ili tatu, baku i djeda… Svi su dobrodošli!

Dođite, volite se i se provedite Valentinovo u Las Vegas stilu, vaš Avenue Mall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži