Progovori protiv nasilja nad ženama | Carice

Preporučujemo

Progovori protiv nasilja nad ženama

Od  | 

Avon nam je javio kako je označio Dan žena donacijom od 100.000kn Udrugama Brod i U.Z.O.R. koje pomažu ženama žrtvama nasilja. Dan žena jeste dan u kojem slavimo snagu i hrabrost žena, a u toj su kozmetičkoj tvrtci na svojstven način, već tradicionalno, ovaj trenutak željeli posvetiti ženama važnim temama, poput borbe protiv nasilja.

Kampanju“Čitaj između redaka” su pokrenuli povodom obilježavanja svjetskog dana borbe protiv nasilja u obitelji te 16 dana aktivizma u studenom 2017. – i danas su zaokružili donacijom od 100.000kn prema partnerima u kampanji: 50.000kn Udruzi Brod iz Slavonskog Broda i 50.000kn Udruzi U.Z.O.R. iz Rijeke koje svojim radom i pružanjem savjetovanja i skloništa ženama direktno pomažu u rješavanju problema, ali i borbi protiv nasilja općenito.

Udruga Brod je savjetovalište i sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja koja djeluje u Slavonskom Brodu, a Udruga U.Z.O.R. Rijeka savjetovalište i sklonište koje djeluje u Rijeci koje vodi i besplatni SOS telefon 0800 333 883.

Pozvane ste da progovorite o nasilju, jer ako o nasilju iskreno ne progovorimo, nikad neće prestati.

#progovoriprotivnasilja www.progovoriprotivnasilja.hr

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži