Uključi se u novo darivanje! | Carice

Osvoji

Uključi se u novo darivanje!

Od  | 

Draga Carice, stiže nam čarobno vrijeme blagdana, kada sve želimo biti zdrave i sretne u krugu obitelji i prijatelja. Jako nas veseli vidjeti vas sretne sa poklonima koje vam pripremamo, i baš zbog toga nagrađujemo vas ponovno…ovoga puta sa 5 predivnih komada nakita, za 5 predivnih žena Carica!

Slijedi pravila na Facebook stranici Carice.eu i napiši nam KOJI JE TVOJ NAJDAR IZ SNOVA? Što bi te nevjerojatno usrećilo, da jednog dana dobiješ? /to može biti bilo što, od školovanja, shopping kartice i putovanja do nove frizure, garderobe, zdravstvene usluge, beauty tretmana, perilice suđa…Doista bismo to rado znale, jer iduće godine planiramo za tebe jako jako puno iznenađenja! #ženeženama #zajednicacarica ?

Detaljna pravila ovog nagradnog natječaja pročitaj niže….

—————————————-

Zagreb, 16.11.2017.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Osvoji 5 predivnih komada nakita!

Članak 1. Organizator nagradnog natječaja pod nazivom Osvoji 5 predivnih komada nakita! je Kreativna Vjeverica d.o.o. iz Zagreba, Puškarićeva 42, 10 250 Zagreb, OIB: 00443618220. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe magazina Carice i darivanja žena.

Članak 2. Nagradni natječaj provest će se u razdoblju od 16.11.2017. godine do 22.11.2017. godine.

Članak 3.Pravila nagradnog natječaja objavljena su upravo na ovoj internetskoj stranici www.carice.eu

Članak 4.Pravo sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju svi građani stariji od 18 godina i više, sa stalnim boravištem u Hrvatskoj. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, potrebno je kroz komentar na Facebook stranice Carice.eu napisati KOJI JE TVOJ DAR IZ SNOVA? Pobjednik/ca bit će odabran/a slučajnim odabirom. Sveukupno će se odabrati 5 dobitnik/ca.

Članak 5. U nagradnom natječaju neće sudjelovati zaposlenici organizatora sa svojom užom obitelji.

Članak 6. Nagrade čini 5 komada nakita. Nagrade će dobitnicima poslati na njihovu adresu.

Članak 7. Izvlačenje nagrada održat će se u Zagrebu 27.11.2017., s početkom u 21 sati.

Članak 8. Ime dobitnika bit će objavljeno na internetskoj stranici www.carice.eu u roku od (8) osam dana od dana svih izvlačenja, a u istom roku dobitnik nagrade bit će putem Facebook poruke, obaviješten o dobivenoj nagradi.

Članak 9. Pobjednik natječaja nema pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge, niti se mogu prenijeti na druge osobe

Članak 10. Svi dobitnici obavezni su, po potrebi i u svrhu promocije, odgovoriti na par intervju-osobnih pitanja priređivača igre (pr.što radite u životu, koji su vaši hobiji, zašto ste se uključili u nagradni natječaj…), koji će se uz njegovu/njezinu fotografiju objaviti kroz sve dostupne kanale organizatora igre (web, socijalne mreže, tisak….)

Članak 11. Korištenjem nagrade prestaju sve daljnje obveze i odgovornosti priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12. Nagradni natječaj može se prekinuti samo ako nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, kada se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Članak 13. Sudjelovanjem u ovom natječaju sudionik prihvaća ova pravila.

Članak 14. Organizator ima pravo sve materijale nastale za potrebe natječaja koristiti za oglašavanje u svim medijima, kao i objaviti sve poslane odgovore na www.carice.eu, te Facebook stranici Carice.eu, a sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru.

Članak 15. U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 16. Natjecanje ni na koji način ne financira, podržava niti održava Facebook.

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži