Osvoji beauty make over by Ferratum Bank! | Carice

Osvoji

Osvoji beauty make over by Ferratum Bank!

Od  | 
620x150

Proglašena je dobitnica make overa…pogledaj kako smo uljepšali Gordanu!

620x300
620x300

——————————————-

Već dugo sanjaš o promjeni frizure koja će te proljepšati i dati tvom licu novi sjaj? Tako bi rado da te neki profesionalac našminka, i da fotografije ‘nove sebe’ objaviš na svim svojim profilima? Jako bi te usrećio jedan divan make over, tijekom kojeg ćeš se osjećati kao Carica?

Upravo takav jedan predivan poklon čekao te uz malo sreće, a sve zahvaljujući našem divnom sponzoru Ferratum Bank, prvoj online banci u Hrvatskoj! 🙂 Pravila su bila vrlo jednostavna, u komentarima ispod OVOG Facebook posta samo si morala ukratko napisati – ZAŠTO ŽELIŠ MAKE OVER? i uz malo sreće, upravo si ti mogla promijeniti svoj imidž, baš onako kako već duuugo želiš!

A tko je radio make over jednoj Carici? Vrlo simpatični i vrlo uspješni frizer Josip Križnjak, vlasnik salona JK Style Hair Studio iz Zagreba, koji se nedavno na svjetskom natjecanju frizera OMC HAIRWORL u Parizu, plasirao na 9.mjesto najboljih frizera na svijetu. <3 U konkurenciji je bilo nevjerojatnih 1200 natjecatelja iz cijelog svijeta, a Josip je svojim znanjem i kvalitetom zaslužio prestižno mjesto. Uspjeh pripisuje tome da svoj posao obožava, zato je i državni prvak Hrvatske već 6 godina za redom, a dolasku žene carice u salon iznimno se veseli. Zato igraj se s nama i pozovi prijateljice, kolegice, mame, sestre, rođakinje i sve drage žene da se uključe! #ženeženama #ženecarice

620x300

 

Detaljna pravila ovog nagradnog natječaja pročitaj niže….

—————————————-

 

Zagreb, 9.10.2017.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA Osvoji beauty make over by Ferratum Bank!

Članak 1. Organizator nagradnog natječaja pod nazivom Osvoji beauty make over by Ferratum Bank! je Kreativna Vjeverica d.o.o. iz Zagreba, Puškarićeva 42, 10 250 Zagreb, OIB: 00443618220. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe Ferratum Bank.

Članak 2. Nagradni natječaj provest će se u razdoblju od 10.10.2017. godine do 18.10.2017. godine.

Članak 3.Pravila nagradnog natječaja objavljena su upravo na ovoj internetskoj stranici www.carice.eu

Članak 4.Pravo sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju svi građani stariji od 18 godina i više, sa stalnim boravištem u Hrvatskoj. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, potrebno je kreirati svoju nagradnu priču Zašto želim make over? kroz komentare Facebook stranice Carice.eu. Pobjednik/ca bit će odabrano nakon što se pročitaju sve priče i odabere ona najkreativnija. Sveukupno će se odabrati 1 dobitnik/ca.

Članak 5. U nagradnom natječaju neće sudjelovati zaposlenici organizatora sa svojom užom obitelji.

Članak 6. Nagrade čini 1 make over u frizerskom salonu JK Style Hair Studio, koji uključuje frizuru i šminku po odabiru i dogovoru sa frizerom i šminkericom. Nagradu će dobitnik osobno preuzeti/primiti, na dogovorenom mjestu.

Članak 7. Izvlačenje nagrada održat će se u Zagrebu 18.11.2017., s početkom u 15 sati.

Članak 8. Ime dobitnika bit će objavljeno na internetskoj stranici www.carice.eu u roku od (8) osam dana od dana svih izvlačenja, a u istom roku dobitnik nagrade bit će putem e-maila i telefona, obaviješten o dobivenoj nagradi.

Članak 9. Pobjednik natječaja nema pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge, niti se mogu prenijeti na druge osobe

Članak 10. Svi dobitnici obavezni su, po potrebi i u svrhu promocije, odgovoriti na par intervju-osobnih pitanja priređivača igre (pr.što radite u životu, koji su vaši hobiji, zašto ste se uključili u nagradni natječaj…), koji će se uz njegovu/njezinu fotografiju objaviti kroz sve dostupne kanale organizatora igre (web, socijalne mreže, tisak….)

Članak 11. Korištenjem nagrade prestaju sve daljnje obveze i odgovornosti priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12. Nagradni natječaj može se prekinuti samo ako nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, kada se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Članak 13. Sudjelovanjem u ovom natječaju sudionik prihvaća ova pravila.

Članak 14. Organizator ima pravo sve materijale nastale za potrebe natječaja koristiti za oglašavanje u svim medijima, kao i objaviti sve poslane priče i fotografije na www.carice.eu, te Facebook stranici Carice.eu, a sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru.

Članak 15. U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 16. Natjecanje ni na koji način ne financira, podržava niti održava Facebook.

kratkoročne pozajmice, najpovoljniji krediti, najpovoljniji gotovinski krediti, najpovoljniji krediti gotovinski, krediti najpovoljniji, najpovoljniji krediti za penzionere, najpovoljniji nenamjenski krediti, najpovoljniji kunski krediti, najpovoljniji nenamjenski krediti bez jamaca, najpovoljniji krediti za zatvaranje obveza, najpovoljniji krediti za, umirovljenike, najpovoljniji krediti u hrvatskoj, brzi krediti i pozajmice, krediti i pozajmice, krediti pozajmice, pozajmice i krediti, krediti i pozajmice svih vrsta, brzi krediti, pozajmice, pozajmice krediti, gotovinski krediti, krediti gotovinski, zajam, zajam novca, zajam online, online zajam, mini zajam, brza pozajmica, kratkoročna pozajmica, gotovinska pozajmica, hitna pozajmica, brza pozajmica online, ponuda pozajmica, ferratum, ferratum kontakt, ferratum kredit, ferratum group, ferratum banka, ferratum bank kontakt, www ferratum bank, ferratum bank kredit

[fbcomments]

1 Comment

  1. Anonimno

    17/10/2017 u 23:06

    Imam 52 godine i htijela bi promijeniti nesto na sebi prvo frizuru da je malo vise mladenacki i nesto ludo za promijenu i naravno sminka da se bar malo pomladim i nesto da napravim novo na sebi cisto da se sama razveselim da se bolje osijecam hvala !

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži