Tajči kakvu još nisi vidjela | Carice

Ja sam carica

Tajči kakvu još nisi vidjela

Od  | 

“Oslobodila sam se straha da ja, sama po sebi, nisam dovoljno dobra, jaka, pametna i talentirana. Otpustila sam laži onih koji su me u to uvjeravali”, započinje svoju priču poznata pjevačica i pop zvijezda devedesetih Tatjana Tajči Cameron. 

620x300

Vesela i simpatična Tajči trenutno vodi svoj talk show “Buđenje u Americi”, a osim toga piše i kolumnu za popularni Huffington Post. Sretno je udana za svog najboljeg prijatelja, poduzetnika Mathhewa. S mužem i trojicom predivnih sinova živi u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee. S Tajči smo razgovarale o njezinim promjenama nabolje i osobama i stvarima koje je inspiriraju.

“Najznačajnija promjena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam prije davala pravo da me svojim očekivanjima, definicijama ili mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrijednost”, sasvim iskreno otkrila je Tajči. Dodaje kako joj je ta promjena donijela oslobođenje od mnogo stvari iz prošlosti koje je prije skrivala, gomilala u sebi i dozvoljavala im da je guše. Svjesna je da je okidač za promjene bio izlazak iz zone komfora, što joj je pomoglo pronaći put ka slobodnom rastu, emocijama, duševnom miru i ljubavi.

“Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi i našla se u zatvoru u ulozi mentorice”, istaknula je Tatjana koja je pjevačkom zvijezdom postala još kao 19-godišnjakinja. S pjesmom “Hajde da ludujemo” 1990. godine pobijedila je na tadašnjoj Jugoviziji. Na Euroviziji osvojila je sedmo mjesto. Dvije godine kasnije odrekla se slave i glamura i opredijelila za umjetničku slobodu i novi put u dalekom New Yorku. Tamo je diplomirala na Američkoj akademiji za dramu i mjuzikl i održala preko tisuću koncerata diljem SAD-a.

Tajči sa sestrom Sanjom koja joj je uvijek bila uzor

Danas živi mirnim, obiteljskim životom, ali i dalje ne zaboravljajući na svoju prvu ljubav – glazbu. Svojim životom i radom inspirira tisuće žena, istovremeno u njima pronalazeći svoju motivaciju.

620x300

“Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne srame priznati patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritiziranja i s puno razumijevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvijek spremne zakoračiti na frontu i pomoći drugima. Nadahnjuje me i istina – autentičnost života. Inspirira me ljepota duše koja je slobodna od strahova i sumnja. Važno mi je živjeti u toj slobodi i autentičnosti”, na kraju zaključuje naša carica Tajči.

A od nedavno je ova popularna pjevačica posve promijenila svoj imidž i sada oduševljeno nosi ružičaste pramenove! Što kažeš na to #carice? Nadamo se da ćeš uživati u njezinoj priči, pronaći motivaciju i reći ‘ne’ stvarima koje te sputavaju i ne dozvoljavaju ti promjene. Ti si jedina umjetnica svog života i jedina osoba koja ga može mijenjati na bolje, ne zaboravi. #mijenjam #mijenjajnabolje 

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uskoro stiže...Carice web shop Otkaži