Srećonoše za svaki znak Zodijaka, nađi svoj! | Carice

horoskop

Srećonoše za svaki znak Zodijaka, nađi svoj!

Od  | 
620x150

Ovan – ključ
Kao aktivni sudionik svog života, sa dinamičnim stavom prema svemu što ga okružuje, Ovan je pravi srećković. Ključ vam najbolje odgovara jer ste privučeni kako biste učinili sve što možete, a kako biste ispunili svoje ambicije u životu. Ključ, koji može biti mali privjesak na lančiću ili onaj koji otključava stan, će vam pomoći da otključate inače nedostupna mjesta.

Bik – broj 7 ili žir
7 je važan broj koji simbolizira mnoge stvari, kao što su dani u tjednu ili boje duge. Brojanje do sedam pomaže biku, koji je podosta analitičan i šarmantan. Bikovi su i duboko povezani sa prirodom, tako da i žir kao plod može biti njihov srećonoša. Pokušajte nabaviti privjesak u obliku žira ili broja 7!

620x500
620x500
620x500
620x500
620x500

Blizanci – kocke
Blizanci se smatraju trendseterima i vođama trendovima. Zato će njima kocke, u bilo kojem obliku i bilo kojoj boji, donijeti sreću. Kocke su oduvijek poznate kao svojevrsni pokretači jer donose nešto novo i nepoznato.

Rak – bubamara
Rak voli životinje, a bubamara je njegov najbolji srećonoša. No, oprez, nikako nemojte loviti i držati uza sebe žive bubamare. One trebaju biti slobodne da bi vam donijele sreću. Umjesto toga, bambus je najbolji dar za davanje i primanje.

Lav – kamen
Lavovi imaju sreću sa bilo kojom bojom kamena jer imaju najbolje osobine, koje simboliziraju različite boje. Oni su veseli, društveni i dinamični. Zato je najbolji kamen za njih jantar i safir.

Djevica – oko
Budući da Djevice imaju brojne mogućnosti, često su u središtu pozornosti. Zbog toga im znak oka može donijeti sreću i pozitivnu energiju. Odaberite oko u zelenoj ili plavoj boji.

Vaga – trokut
Trokut, poznat kao najbolji spoj između života, smrti i svemira, čuva Vage. On je protuteža Vagama, jer održava dobar odnos sa ostatkom neutralnog.

Škorpioni – potkova
Potkova sa ​​zakrivljenim oblikom i željeznom podlogom označava dugovječnost i najbolji je srećonoša Škorpiona. Također, potkova će ih držati daleko od loših zbivanja.

Strijelac – zec
U drevnom folkloru, zec je simbolički označavao izlazak iz opasnih situacija. Zato se Strijelcima preporučuje nositi simbol zeca ili nabaviti umjetne šapice zeca i imati ih uza sebe u stresnim situacijama.

Jarac – djetelina
Djetelina, koja je simbol uspjeha i egzistencije, smiruje Jarca. Cvijet od četiri listića jača vezu ljubavi između Jarca i prirode, te im pruža sreću i pozitivnu vibraciju. Zmajevi također mogu pružiti Jarcu smjer i vještine. Smatra se srećom da Jarci imaju doticaj s njima.

Vodenjak – zvuk zrikavaca
Noću, Vodenjak dobiva prijateljsku prisutnost s njima slušajući nisku zvukovnu vibraciju cvrčaka. Slušajte ih kad možete i nađite smirenje.

Ribe – hvatač snova
Ribe su sanjari. Zato ih Dream Catcher ili hvatač snova, predmet koji se vješa za postolje krevete, služi najbolje. Podrijetlom, hvatač snova nalazi u indijanskim plemenima, poznatima po ljubavi prema simboličnim predmetima.

 

izvor: consciousreminder.com

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži