Žene su lude za suknjama s printom! | Carice

Trendovi

Žene su lude za suknjama s printom!

Od  | 

Suknje su oduvijek bile odjeća koja mijenja trendove. Od onih dugačkih do gležnjeva, kojima se prekrivalo cijelo tijelo, stigli smo do mini suknja i prozirnih suknja, koje su doista samo za one hrabre. Što zrela žena danas može na tržištu odabrati, kada su u pitanju suknje? Mi predlažemo suknje malo iznad koljena, do koljena i one ispod koljena. Najbolje od svega, kada su u pitanju suknje, doista možemo dati mašti na volju i uživati u izboru modela, krojeva, dizajna, uzoraka i printeva. Za svaki ženski ukus, pronaći će se na stotine nevjerojatno lijepih komada!

Iako suknje jako volimo nositi i zimi, u toplije dane one su doista poželjne. Dobra suknja, sašivena ‘kao po loju’, odgovarat će svakoj građi i baš zbog toga postati neodoljiv odjevni komad u svim ženskim dnevnim i večernjim kombinacijama. Želiš li ostaviti dojam opuštenog looka, biraj suknje zabavnijeg uzorka, a za poslovni izgled više će ti odgovarati uobičajene boje poput crne ili crvene.

Tamnije suknje lijepo će ti odgovarati uz svjetlije majice i košuljice, i biti dostojne svake ozbiljnije prigode poput vjenčanja ili krštenja. Dok će ti one razigranog uzorka, primjerice ruža ili uzorka make-upa, dati šarmanost i poglede prolaznika, koji bi te mogli gledati sa simpatijama. Kada biraš novu suknju, uvijek biraj prozračnost i udobnost, jer na kraju dana, u toj ćeš suknji morati provesti cijeli dan ili večer. Vrućina postaje doista lakša, kada si slobodna i opuštena u suknji koja te ne stišće i koja ti odgovara kao da je krojena prema tvojim mjerama.

Bez obzira jesu li tvoje noge utrenirane ili ne, ne srami se nositi suknje iznad koljena. Uostalom, trendovi nalažu da se svaka žena s oblinama mora osjećati ugodno. Upravo to postaje modni imperativ!

Kako je naša misija odabirati samo posebne odjevne komade, koji će te zadovoljiti kvalitetom, cijenom, modernošću te nosivošću, za tebe smo pripremile više desetaka predivnih krojeva i uzoraka! Zaviri u Carice web shop, odjel suknji 🙂 i uživaj u razgledavanju! Tko zna, možda tvoja nova suknja u kojoj ćeš zablistati, stoji upravo tamo…

A niže pogledaj kako žene diljem svijeta uživaju noseći svoje suknje s printom

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži