Viseće naušnice - vrlo traženi modni detalj | Carice

Trendovi

Viseće naušnice – vrlo traženi modni detalj

Od  | 

Viseće naušnice oduvijek su davale dojam ženstvenosti i elegantnosti, posebice kada se kombiniraju uz svečanije i otmjenije odjevne kombinacije. Žene ih posebno vole nositi za vjenčanja, rođendane, maturalne zabave, razne partije i zabave, a sve više i za večernja poslovna druženja.

Lijepa haljina i moderne cipele posve drugačije izgledaju uz naušnice odgovarajuće boje, jer one ‘podižu’ kombinaciju u stilski dotjeranu.

Kada su u pitanju modni trendovi, velike viseće naušnice sve su popularnije. Proizvode se od elemenata kristala, metala, cinka, špage pa čak i drva. Najekstravagantniji modeli na sebi imaju i dijamante, cirkone, i drago kamenje. Dizajnom, viseće naušnice vrludaju od onih jednostavnih pa sve do onih sa stotinama malih detalja, poput kamenčića u raznim bojama.

Proizvođači se doista vole igrati sa ovom vrstom naušnica, a sudeći prema brojkama u prodaji, jako dobro pogađaju. Dva modela koje možeš kupiti u Carice web shopu jedni su od najtraženijih modela naušnica u svijetu, a brojke trenutno prelaze 9.653 kupnji od Amerike do istočne obale.

Voliš li osjećati se istodobno otmjeno, moderno i ženstveno te vidjeti na sebi dašak luksuza i svjetskih trendova, s ovim naušnicama ćeš itekako pogoditi!

provjeri odmah cijenu i dostupnost

provjeri odmah cijenu i dostupnost

provjeri odmah cijenu i dostupnost

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži