Što je blok peta i zašto u njoj uživamo hodati? | Carice

Trendovi

Što je blok peta i zašto u njoj uživamo hodati?

Od  | 

Kada biramo sandale, mi žene doista ih možemo odabrati na stotine. Sviđaju nam se i one s visokim petama (iako nisu za dugo nošenje), one sa vezanjem, sa cvjetićima, platformama, nižom petom, kristalićima…ali ono što se posebno ističe već drugu sezonu po redu su sandale sa blok petom!

Što je sad blok peta i kako to izgleda?

Blok peta je savršena peta za sve žene koje vole nositi petice i koristiti čari laganog podizanja guze, a također i za sve one koje žele odmorene noge. Takva je peta puna manja od klasičnih petica koje imaju primjerice salonke i duplo viša od običnih niski cipela. Zbog svog četvrtastog oblika nogama daje otmjenost i eleganciju, a s druge strane praktičnost i modernost.

Sandale s nižom potpeticom obuća su koju definitivno možemo nositi po cijele dane bez da osjetimo poznatu bol u nogama. U njima je jednostavnije hodati, a najbolje od svega – mogu se kombinirati uz ama baš sve!

Pogledaj predivne proljetno-ljetne sandale s blok petom na vezenje iz Carice web shopa a niže baci pogled na blok pete koje nose žene diljem svijeta. Kako ti se sviđaju? Mi smo se zaljubile…. #ženecarice

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži