Olakšaj si život uz pametne proizvode | Carice

Trendovi

Olakšaj si život uz pametne proizvode

Od  | 

Pametni proizvodi osvajaju svijet, a kako i ne bi bili iznimno traženi, kada doista olakšavaju svakodnevni život. Žene kupci pametnih proizvoda daju nam svoje komentare, u kojima ističu kako im je određeni proizvod olakšao život, ubrzao vrijeme pripreme ručka i večere, pomogao riješiti neke probleme. U doba kada cvijeli svijet juri i kada je vrijeme=novac, ovi proizvodi tražit će se samo sve više…

Kada je kuhanje gušt i potreba, pametni kuhinjski alati dođu kao naručeni. Držač povrća od nehrđajućeg čelika, alat je kojim lako i jednostavno pridržavaš luk i drugo povrće i voće, dok ih sjeckaš na tanke kriške. Proizvod koji u svijetu koristi više od 50.000 kućanstava, sada je dostupan i u Carice web shopu, a posebno oduševljava one žene koje uživaju u brzom kuhanju.

provjeri cijenu i dostupnost klikom na fotografiju

provjeri cijenu i dostupnost

U kategoriju pametnih proizvoda spada i ova plastična prijenosna boca od 600 ml zapremnine, koja ima skidive pretince za stavljanje tableta po danima. Voliš li imati bocu vode ili soka pored sebe gdje god išla, a uz to moraš paziti i da redovito piješ tablete, ova će ti boca biti spas za korištenje. Praktična i jednostavna je za korištenje, a uz to služi i kao podsjetnik da se lijekovi ili vitamini priju na vrijeme i svakoga dana.

provjeri cijenu i dostupnost klikom na fotografije

provjeri cijenu i dostupnost

provjeri cijenu i dostupnost

provjeri cijenu i dostupnost

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži