Možemo li smanjiti obujam struka noseći steznik? Doznaj što je steznik dijeta | Carice

Trendovi

Možemo li smanjiti obujam struka noseći steznik? Doznaj što je steznik dijeta

Od  | 

U zadnje vrijeme svi govore o dijeti pomoću steznika, no što je to točno i kako se provodi, doznale smo iz više izvora!

Steznik-dijeta provodi se tako da žene koje žele imati vitkiji struk i smanjiti u njemu centimetre, više od pola dana nose oko struka kvalitetan steznik. Zbog čega i što se time dobiva? Prema tvrdnji mnogih žena koje su ovu dijetu isprobale, nošenjem steznika u organizam unosimo znatno manje količine hrane nego inače, što nam uz zdravu prehranu i tjelovježbu može jako brzo oblikovati struk.

Pobornica nošenja steznika je i prelijepa glumica Jessica Alba, koja je rodila troje djece i izgleda doista odlično. U drugoj je trudnoći nakupila podosta kilograma, stoga je svaki dan i svaku noć tijekom 3 mjeseca nosila 2 korzeta, kombinirala ih sa vježbanjem, ispijanjem 2 litre vode dnevno i jedući što više voća i povrća. “Bilo je jako naporno i znojno i definitivno nije za svakako”, rekla je…no isplatilo se – dodaje.


Glumice Gwyneth Paltrow i Jennifer Garner također su nosile steznike kako bi se vratile u formu nakon trudnoće, a reality zvijezda Kim Kardashian objasnila je kako vježba baš u stezniku (korzetu), te joj je to iznimno pomoglo da dobije tanki struk.

Stručnjaci pak s druge strane, ne savjetuju provođenje ove dijete. Smatraju kako se žena bez stručnog vodstva može dovesti u nepredviđenu situaciju, može joj pozliti te preforsirati mišiće trbuha. Naravno, rizik uvijek postoji, zbog čega nošenje steznika preporučujemo samo ženama koje dobro poznaju svoje tijelo i spremne su isprobati ‘topljenje’ masnih naslaga upravo ovom metodom! Što god ti odlučila, budi hrabra i uporna te svakako potraži mišljenje doktora, ljekarnika ili kineziologa. #budicarica

Kvalitetan izbor steznika potraži u Carice web shopu, online trgovini stvorenoj za ženske probleme, pod kategorijom steznici! #ženecarice #zajednicacarica

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži