Djeca žele ljepljivce | Carice

Trendovi

Djeca žele ljepljivce

Od  | 

Zašto su male dječje igračke ljepljivci postale s godinama toliko popularne, pitale smo se nedavno i istraživanjem doznale puno zanimljivosti.

Nekad davno, djeca nisu imala toliko mogućnosti kao danas. Većinom smo se igrali sa jednom do dvije igračke, a često i sami stvarali svoje igre i igračke. Danas je tržište dječjih igračaka, posebice onih zanimljivih i originalnih, postalo jako veliko i poželjno. Gotovo da nema djeteta koje u svojoj kutiji za igračke nema barem jednu ‘pomodnu’ stvar.

A takva jedna su i popularni – ljepljivci.

Veličine oko 2.5 centimetra, ove se male figurice mogu lako lijepiti na gotovo sve površine. Zbog toga ih djevojčice vole postavljati u svoje dvorce od lutaka, i zamišljati da su ljepljivci dječica ili prijatelji od njihovih barbika. Dječaci s njima vole graditi strateške napade ili ih brojiti, upotrebljavati u igrama uloga ili mijenjati sa svojim prijateljima.

Kada su u pitanju vrste oblika ovih figurica, mašti nema kraja. Proizvode se u oblicima životinja, popularnih crtanih junaka, filmskih junaka pa sve to čudovišta, aliena i raznih kreativnih stvorenja.

“Najviše nam se kod ljepljivaca sviđa što se lako pospremaju. U 3 sekunde ih stavim u malu kutiju i čišćenje gotovo” – podijelila je s nama jedna mama 🙂 A djeca kao djeca, tek moraju naučiti da ljepljivci ne spavaju na ormaru, pored televizije, u kupaonici, nasred hodnika, na kuhinjskim elementima…No, sve im oprostimo, kada vidimo koliko se vesele i uživaju u igri sa ovim malim bićima.

Svim mamama, bakama, tetkama i strinama, koje traže odličan rođendanski ili božićni poklon, preporučujemo upravo ove igračke. Veselju neće biti kraja! U Carice shopu možete ih kupiti u paketu od 48 ili 100 komada po akcijskoj cijeni!

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži