Bambusove četkice za zube – za borbu protiv bakterija! | Carice

Trendovi

Bambusove četkice za zube – za borbu protiv bakterija!

Od  | 

Bambus je nevjerojatna biljka. Kažu da se njen rast doslovce može vidjeti golim okom! Sastav bambusa je toliko snažan, da ne treba nikakvih dodatnih sredstava, da bi narastao. Zbog toga se danas bambus smatra jednom od najekološkijih biljaka na svijetu.

Sigurno si čula poznatu izreku da je sve što nam doista treba da bismo postale i ostale zdrave, oko nas u prirodi. Ono što trebamo je proučavati prirodu i koristiti njene resurse i tako si pomoći u nizu bolesti i tegoba. Naravno, to nekad ne možemo same i zato nastaju tvrtke, koje cijeli svoj život posvete proučavanju jedne biljke, poput bambusa, i proizvodnji predmeta od njega.

Bambusovo drvo samo je jedno od dokazano zdravog čuda prirode, koje svojom sastavom itekako pomaže očuvanju zdravlja. Ono po čemu je rekle bismo bambus jedna doista posebna biljka je njegova prirodna antibakterijska zaštita.

100% kvalitetan sastav, eko-prijateljski materijal, siguran za upotrebu, mekanih vlakana koje ne štete tijekom upotrebe i zbog svega toga idealan za korištenje na četkicama za zube! Poželiš li i ti imati četkicu za zube od bambusa, slobodno navrati u Carice web shop, gdje te čeka 5 posebnih boja.

četkica za zube od bambusa

četkica za zube od bambusa

 

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži