6 slavnih žena koje su odlučile biti u grudnjacima! | Carice

Trendovi

6 slavnih žena koje su odlučile biti hrabre u grudnjacima!

Od  | 

Grudnjaci su oduvijek privlačili poglede. Od kada su dizajnirani prvi, žene su shvatile koliko u njima mogu biti slobodne, raditi što god žele, vježbati, trčati, baviti se sportom, glumiti, plesati, pjevati, biti ženstvene, zavoditi muškarce pa čak i javno privlačiti pažnju.

Danas su grudnjaci nevjerojatno rasprostranjeni. Možemo ih naći u tisuću oblika – sa košaricama, bez košarica, onima koji podižu, onima koji sputavaju grudi, čipkastima, pamučnima…u doslovce stotinama boja i dizajna. Svaka od nas može birati prema vlastitom ukusu i željama, a kada i ako to poželimo, možemo grudnjak nositi ispod sakoa poput modnog dodatka.

Ovih 7 žena život je poveo u malo hrabrije vode, zbog čega su naučile biti potpuno slobodne sa svojim tijelom i nimalo ga se ne sramiti. Zato su u grudnjacima potpuno hrabre i to javno…

Lady Gaga, pjevačia

Jennifer Lopez, pjevačica i glumica

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Beyonce, pjevačica

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Jelena Rozga, pjevačica

Severina, pjevačica

Shakira, pjevačica

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Možda ti nisi pjevačica ni glumica, i možda nemaš želju prošetati u svom novom grudnjaku kroz centar grada, ali budi potaknuta ovim ženama. Osjeti da možeš biti slobodna u stilu koji voliš. Priušti si s vremena na vrijeme grudnjak koji će tvoje tijelo učiniti sexy i privlačnim, prvenstveno tebi. Voli svoje tijelo, prihvati ga baš takvo kakvo je i uživaj u tome da si žena, da možeš nositi što god poželiš, i budi na tome zahvalna! #ženecarice #ženeženama #zajednicacarica Sexy grudnjake po mjeri žena pronađi u Carice web shopu, stvorenom baš za tebe!

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži