Pokušaj napraviti vježbu koja mijenja život! | Carice

Preporučujemo

Pokušaj napraviti vježbu koja mijenja život!

Od  | 

Pitaš li se, mogu li u svom životu baš sve promijeniti?

Bože daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu promijeniti”, poznata je molitva, koju mnoge žene izgovaraju s razlogom.

U cijelom ovome životnom kaosu, lakše je kada shvatimo da je život putovanje i kreiranje. Ponekad se pitamo kada će to doći razdoblje gdje je svemu ovome kraj, a kraj dođe kada mi to odlučimo.

Svakoga dana uzmi nekoliko minuta za sebe i sjedni tako da ti je udobno. Diši duboko iz trbuha i razmisli što te sve veseli u životu. Možda će ti doći sve ono što nemaš i što želiš, možda će ti doći neka emocija poput bijesa, ljutnje ili čak tuge. Promatraj tu emociju poput malog djeteta koji viče ili plače. Daj joj koju minutu, zatim budi razumna odrasla osoba i umiri te emocije. Reci im da je to bilo i da sada dolazi novo doba. Kada se zaista umiriš, fokusiraj se na sebe.

Osjeti zahvalnost. Ako osjećaš da nemaš dovoljno, razmisli o svemu što imaš. Ako shvatiš da na svom bankovnom računu nemaš mnogo, odlično. Sada je odličan trenutak za shvatiti da je novac trampa i da ako nemaš novaca, onda zasigurno imaš mnogo mogućnosti. Sjeti se toga i budi zahvalna za prilike koje će ti doći u život.

Zatim osjeti sreću. Osjeti sreću u svakom atomu tijela, u svakoj stanici. Osjeti u čelu, očima, obrazima, usnama. Osjeti u vratu, niz torzo, ruke, noge. U svim organima. Odluči biti sretna. Odluči uživati sada. Ovaj trenutak. Biti sretna i biti zahvalna. Ostani tako još nekoliko minuta.

Zašto ovako razmišljati i maštati? Znanstveno je dokazano da sreća uvelike utječe na zdravlje. Veliki je borac protiv stresa. Zato ti danas odluči biti sretna i gledaj kako ti se život mijenja. #zajednicacarice #ženecarice

izvor: Harsa.com, autor dr. David R. Hamilton

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži