U čemu su žene ovog znaka bolje od drugih? | Carice

horoskop

U čemu su žene ovog horoskopskog znaka bolje od drugih?

Od  | 
620x150

Žene ova 3 horoskopska znaka imaju doista posebne osobine. Mi smo ih pronašle ‘kopajući’ po starim astrološkim zapisima, a ti ih možeš u sebi (ili ženi koju poznaješ) otkriti još danas! Zato #budicarica i uvijek sretna, kakva god ti trenutno bila životna situacija <3

620x300
620x300

RAČICE

One mogu biti nevjerojatno nježne i zanimati se iskreno za druge ljude te se uvijek truditi ugoditi ljudima. Imaju nevjerojatan instinkt kojim primjećuju kada nešto nije u redu i zato su sposobne biti prijateljicama sjajan oslonac zbog svoje unutrašnje snage. Ove fascinantne žene nemaju problema s otvorenim priznavanjem drugima koliko ih vole i koliko im znače. To je doista rijetka i predivna osobina. Račica je i jedna od najosjećajnijih znakova Zodijaka i zato je drugi ljudi jako rado žele kao prijatelja, savjetnika, kolegicu. To su vrlo pažljiva, iznimno zabavna i 100% pouzdana bića. Račica će sve napraviti za one koje voli, s toliko pažnje i ljubavi, da će to osjetiti i slučajni prolaznik. Ovim ženama možemo se iskreno diviti zbog dubine kojom mogu iskazivati svoju ljubav, a posebice zbog njihove iskrene suosjećanosti i dobrodušne prirode.

ŠKORPIONKE

Žene ovog znaka mogu biti iznimno dobre majke i žene, odluče li se na obiteljski život. Jako cijene osjećaj lojalnosti i odgovornosti, zbog čega će sve čega se prime obaviti sa posebnom pozornošću. Škorpionka je ženstvena, dostojanstvena, velikodušna i ponosna, ali i neustrašiva i tvrdoglava. Vrlo je direktna i prodorna što je vrlo pohvalno jer joj te osobine mogu dati snagu da proživi mnoge neugodne situacije koje gotovo nikada neće ostaviti ožiljak na njoj. Jedna od njihovih najpoželjnijih osobina svakako je i ustrajnost, s kojom one dobivaju samopouzdanje i snalažljivost te neku novu snagu. Prirodno su lijepe i zbog toga vrlo fatalne suprotnom spolu, koji će ih doživotno opsjedati. Onaj koji dobije priliku slušati povjeravanje i tajne žene Škorpionke, može biti vrlo počašćen. Ona neće nikada odati tajne koje joj povjere njeni voljeni i to te će je uvijek činiti vrlo dragocjenom pripadnicom svakog društva.

BLIZANKE

620x300

Žene Blizanke stvorene su za brzinu. Brzo shvaćaju prednosti i nedostatke svega, pa u tom smjeru i djeluju. Njihova brzina i moć zaključivanja mnogima je fascinatna i brza, ali one su jednostavno takve, drugačije od drugih, i vrlo posebne. Blizanke će se odlično snaći u bilo kojoj društvenoj situaciji, što ih čini privlačnima suprotnom spolu. One kao da zrače iznutra i poput magneta privlače ljude oko sebe. Svi bi željeli doznati što je to u njima da su tako drage, tople, zgodne, vesele, pozitivne, komunikativne i bistre, jer rijetko se pronalaze žene sa svim ovim osobinama zajedno. S njima se zapravo može razgovarati o svemu jer ih obilježava velika znatiželja i intelekt. Potrebna im joj je konstantna promjena te su uvijek u potrazi za nečim novim i zanimljivim. Pouzdano možemo reći i da je njihov šarm, često njihovo najjače oružje.

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži