Snažna žena radije će biti solo | Carice

Preporučujemo

Snažna žena radije će biti solo umjesto da provodi vrijeme sa muškom gnjidom

Od  | 

Iako su jake žene one koje uspiju ‘probaviti’ muškarce-gnjide, doista nema razloga da to čine, i bit će puno sretnije ako ih samo ignoriraju. Čini se da je dejtanje doista jedno od najkorisnijih korištenja našeg vremena i energije, ali ono može biti i najgori način korištenja vremena, posebice ako te iscrpljuje. Nijedan odnos nije idealan, no kada se broj tih nesavršenosti značajno povećava, nema dobrog izgovora da nastavimo s odnosom. Jednostavno nema smisla, zar ne?

Čak i ako tvoj partner ovisi o tebi i njegov bi se život raspao da ga ostaviš, te činjenice svakako ne nadilaze ideju da se tvoja sreća krade neprestano.  Većina muškaraca posjeduje određene osobine koje ih čine privlačnim i poželjnim, poput dobrog izgleda, dobrog tijela, inteligencije, pameti ili humora. No, ako uzmemo u obzir činjenicu da svako ljudsko biće ima barem jednu takvu kvalitetu koja ih čini poželjnim, više je nego jasno da to nije dovoljno za početak kvalitetnog ljubavnog odnosa. Nadalje, negativne značajke koje prate pozitivne, poput varanja ili laži, zapravo su izborne i one se mogu popraviti. No, želi li ih on doista popraviti?

Dobro je spriječiti se od povlačenje u takve veze, i jednostavno odlučiti ne biti s njime, ostati solo i biti sretna sama sa sobom. Alternativno, tako ćeš uvijek biti otvorena za sreću s nekim drugim. Možda je danas soliranje u žena povezano s osamljenošću i negativnosti, boravak u nezdravom odnosu može biti još usamljeniji.

Iskreno, postupke treba uzeti u obzir i ozbiljnije ocijeniti od riječi, ali ako te ne tretira onako kako zaslužuješ, prekini tu vezu, piše seizepositivity.com. To će istodobno imati koristi za oboje, jer će vam dati vremena za krenuti dalje i pronaći sreću s drugom osobom.

Kao što je rekao Buddha, “Vi sami, kao i svi ljudi u cijelom svemiru, zaslužujete pravu ljubav i pažnju.” Svi imamo ograničeno vrijeme i energiju, a ako ih ne trošimo racionalno i ne volimo same sebe, nitko drugi neće nam dati ljubav koju trebamo.

Naravno, nikako nije dobro da žena ostane zatvorena za ljubavni odnos, ali to ne bi trebao biti ženski prioritet. Budi otvorena prema muškarcima,  momcima, ali s onima s kojima ti vrijeme neće biti izgubljeno. Jednostavno rečeno, nemoj gubiti vrijeme na gnjide. Jake su žene u potpunosti svjesne toga i radije bi bile same nego provodile vrijeme u nezdravom odnosu. To je ono što čini jake žene posebnima i poželjnima. One su neovisne, mudre i znaju se cijeniti i istinski voljeti. Znaju da je ponekad bolje i zabavnije da budu same i uživajte u svojoj slobodi. #ženecarice

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži