Putujte povoljnije u predivne europske gradove! | Carice

Preporučujemo

Putujte povoljnije u predivne europske gradove!

Od  | 

Croatia Airlines ponovno uvodi nove linije i povećat će broj tjednih letova na postojećim linijama što će putnicima omogućiti kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja.

Tako naša domaća aviokompanija prvi put uvodi redovite međunarodne letove Zagreb – Dublin, koji će se od 3. svibnja do 28. listopada ove godine, obavljati dvaput na tjedan, četvrtkom i nedjeljom. Povoljne povratne aviokarte za izravne letove možete kupiti po cijeni već od 189 eura, odnosno već od 219 eura za putovanja iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, preko Zagreba, u Dublin.

Stoga, doživite atmosferu Dublina, prošetajte mostovima i posjetite znamenitosti te se opustite u pubovima uz tradicionalnu irsku glazbu, i zacijelo ćete se poželjeti vratiti ovom gradu na zelenom otoku.

Nove su i sezonske linije Dubrovnik – München i Split – Kopenhagen. Povećat će se i broj tjednih letova na linijama Zagreb – Dubrovnik – Rim; Zagreb-Sankt Peterburg i Zagreb – Skoplje.  Zrakoplovi Croatia Airlinesa i dalje će letjeti na linijama koje su uvedene tijekom prošle dvije godine – iz Zagreba u Stockholm, Oslo, Helsinki, Bukurešt, Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg. Sve ponude kao i povoljnije zrakoplovne karte potražite  na www.croatiaairlines.hr  ili m.croatiaairlines.hr te u Kontakt centru (tel. 01 6676 555).

Pogledaj u oblake!

 Croatia Airlines, u sklopu mjesečne akcije u veljači, nudi vam povoljnije cijene aviokarata za Atenu i Barcelonu. Povratne aviokarte za izravne letove iz Dubrovnika i Splita u Atenu možete kupiti po cijeni već od 119 eura, a za izravne letove iz Zagreba u Barcelonu već od 139 eura.

Ovom posebnom ponudom putnicima se želi približiti drevna Atena, koja privlači svojom baštinom, gastronomijom i glazbom, te Barcelona u kojoj možete uživati u posebnostima arhitektonskih zdanja, noćnom životu i shoppingu. Izravni letovi više puta na tjedan približit će vam prirodne, kulturne i povijesne ljepote tih privlačnih mediteranskih zemalja.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i odaberite svoju destinaciju!

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži