Ovo Valentinovo zaljubi se u sebe | Carice

Preporučujemo

Ovo Valentinovo zaljubi se u sebe

Od  | 

piše: Nikolina Pozarić

Za par dana je Valentinovo. Dan zaljubljenih. Dan na koji gledaš sve sretne parove i njihove izjave ljubavi. Svaka je bila nekada zaljubljena ili je to upravo sada. Lijepo je voljeti i biti zaljubljen. Nema ljepšeg osjećaja na svijetu…

Draga moja ako misliš da voliš najjače i najviše lažeš sebe i tu osobu. Da bi voljela kako želiš voljeti prvo trebaš zavoljeti SEBE! Ovo Valentinovo zaljubi se u sebe, zavoli sebe. Ako nemaš partnera, imaš prijatelje, kućnog ljubimca, brata, sestru, roditelje, baku, djeda….

Imaš nekoga sa kim bi provela taj dan. Otiđi na kavu, kod dragih ljudi na večeru, razveseli nekoga, u krajnjem slučaju razveseli sama sebe. Kupi sebi ružu i čokoladu, podijeli je sa majkom. Stvar je u osjećaju, ljubav se dobiva i dijeli. Da bi je dijelila moraš zavoljeti sebe. Tek kada istinski zavoliš sebe moći ćeš nekoga voljeti cijelim srcem i bićem. Ne budi tužna ako si ovo Valentinovo sama, to je samo jedan dan u godini. Dan na koji si odlučila zavoljeti sebe! Prekrasna si draga moja. Svim svojim srcem ti želim Sretno Valentinovo! Voli da bi bila voljena.

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži