Najpoželjnija frizura u žena | Carice

Preporučujemo

Najpoželjnija frizura u žena

Od  | 

Mnoge žene sve više traže mišljenje muškaraca, kada je u pitanju njihova frizura, zato ne čudi da je upravo mladi Varaždinac Josip Križnjak najbolji hrvatski frizer. Josip uskoro kreće na veliko natjecanje u Pariz, pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke Komore, Obrtničke komore Zagreb i Udruženja Obrtnika grada Zagreba, a mi smo dobile ekskluzivni intervju 🙂

  • Više ste puta proglašeni za najboljeg hrvatskog frizera. Koliko je teško ili lako bilo doći do te titule?
Da, više sam puta proglašen najboljim frizerom u državi, ali isto tako sam bio na raznim europskim i regionalnim natjecanjima na kojima sam također imao jako dobre plasmane. Mogu reći da sam i na europskim natjecanjima osvajao prva mjesta, a na svjetskim natjecanjima sam se plasirao u TOP 10.
Koliko je teško ili lako osvojiti te titule, teško je opisati, iz razloga jer ja volim frizerski posao i odrastao sam u salonu sa svojim mamom Snježanom Križnjak koja je također frizer. Ona me uvijek učila, da ako radiš posao sa ljubavlju, to ti se sve vraća.
  • Mladi ste Varaždinac sa zagrebačkom adresom. Koja je razlika u ukusima frizura između Varaždinki i Zagrepčanki?

Razlike u frizurama nema, sve žene više manje prate nove trendove, samo je Varaždin postao premala okolina za mene i moje kreativne ideje. Zagreb mi je omogućio puno napretka i mogućnosti za ostvarenje mojih snova.

  • Koja je najpoželjnija ženska frizura ove godine?

Najpoželjnija frizura u zadnje vrijeme je što prirodniji look, što znači prirodni tonovi kose sa blago prošaranim Balayage pramenovima. To u biti izgleda kao da su se sve žene vratile sa mora, sa kosom koju je sunce prošaralo 🙂

  • Kakve frizure najviše vole muškarci?

Kod muškaraca postoji velika razlika, jer svi muškarci više manje vole bradu, ali kosa ostaje old school – izbrijano sa strane i gore malo duže.

  • Kakve frizure preporučujete mladenkama?

Najbolja preporuka za mladenke ikad je da budu ono što jesu 🙂 Ali više manje uvijek bude neka romantična punđica, blago valovita.

  • Koliko su se frizerski trendovi mijenjali unazad 10 godina?

Trendovi u frizerstvu se mijenjaju iz dana u dan, i vidi se velika razlika unazad 10 godina, naravno na bolje. Nema više klasike i klasičnih frizura. Žene su puno opuštenije i ležernije, što se meni osobno jako sviđa.

  • Kada žene dolaze po potpuni make over? Je li to obično neka želja za promjenom?

Kada žene dođu na makeover, njima to znači sve.  Neke pod makeover shvaćaju malo kraćenje vrhova, boja i frizura, dok kod nekih postoji drastična promjena. Sve ovisi o hrabrosti klijentice 🙂

  • Što vam je najdraže u vašem radnom danu?

U mom radnom danu sve mi je lijepo, ali najljepše mi je kad žene izlaze iz salona sa smješkom na licu i sa stavom da mogu sve na svijetu, sa svojom novom frizurom.

  • Sklapaju li frizeri prijateljstva sa svojim klijenticama? Dijelite li često neke tajne?

Naravno. Svaka moja klijentica je i na neki način moja prijateljica jer provodimo jako puno vremena u salonu, pričamo i razmjenjujemo životna iskustva. To je s nama, muškim frizerima puno lakše, jer se žene osjećaju sigurnije kada podijele neku tajnu. Ali frizer tu tajnu drži sa sebe  i ta tajna nikad ne izađe van salona.

  • Gdje se vidite za 5 godina, što biste sve još željeli postići?
Za 5 godina vidim se u puno stvari vezanih za frizerstvo, od edukacija i novih titula do treniranja mladih frizera za natjecanja. Naravno, i u salonu sa svojim klijenticama, bez kojih moj salon ne bi funkcionirao.
Za kraj, Josip je otkrio još poneke tajne svog posla….”Ako želite lijepu večernju frizuru, odaberite elegantnu verziju, koja će istaknuti vašu ženstvenost. Naravno, budite svjesno toga da je manje bolje i ljepše. A kada dođete u salon sa svojom idejom, prihvatite stručno mišljenje frizera, jer stručn mišljenje plus vaša ideja rezultira time da postanete sretna žena!” 🙂

Josipu želimo velike uspjehe u daljnjoj karijeri, a vama drage Carice predivne frizure s kojima ćete ponosno hodati gradom. #ženeženama #ženecarice
[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži