Tehnika kojom si možeš ispuniti želje! | Carice

Preporučujemo

Tehnika kojom si možeš ispuniti želje u roku 30 dana!

Od  | 

Koliko se dobro poznaješ?

Nažalost, živimo u svijetu u kojem su zrak i voda onečišćeni, dok istodobno razvijamo najuzbudljivije tehnologije na svijetu! Razvojem nauke, shvatili smo da je najveći pokretač svih bolesti koje nam se dešavaju, upravo naš UM!

Stres, krivnja, tuga…sve ove i druge negativne emocije držimo u našoj podsvijesti, što se zatim, tijekom niza godina, očituje na našem tijelu. To se dešava zbog toga što naše tijelo sluša naš um i prilagođava se njegovim željama. Doista zapanjujuće zar ne?

Jesi li se ikada probudila s glavoboljom ili te nešto samo od sebe počelo boljeti? To su svi alarmi kada tijelo ukazuje da nešto nije kako treba biti. A jesi li se ikada našla u situaciji da te boljela glava, no rekla si samoj sebi ‘nemam vremena biti bolesna, zdrava sam i dobro!’ i u roku pola sata glavobolja je nestala?

Postoji razne tehnike kako opustiti emocije i smiriti intenzivne negativne misli. Jedna od mnogih, a koja nama osobno pomaže, je EFT tehnika poznata kao tapkanje. Funkcionira na principu pritiskanja akupunkturnih točaka na našem tijelu – glavi, vratu i pazusima. Zanimljivo je da podsvjesno pritšćemo te točke kada smo pod stresom. Cijela tehnika ući se u roku od 5 minuta, a dovoljno je raditi je jednom dnevno i posve vjerovati u ono što nam nudi. Prema nekim statistikama, potrebno je raditi na jednoj želji 30 dana svakoga dana, da bi se ona počela realizirati. Tehnikom doslovce postižemo sklad, motivaciju i ispunjavaju nam se želje u koje vjerujemo i na kojima radimo! Jako moćna tehnika, zato ti je Carice od srca preporučujemo! VIDEO TEHNIKE #ženeženama #zajednicacarica

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži