Hoćemo li imati lošu sreću na današnji petak 13? | Carice

Preporučujemo

Hoćemo li imati lošu sreću na današnji petak 13?

Od  | 

Nećemo, jer je broj 13 po starim vjerovanjima – sretan broj!

 

Petak 13 izaziva mnogo bojazni broj širom svijeta. Mnogi se boje da će im se dogoditi nešto loše upravo na današnji dan, zbog čega cijeli dan razmišljaju o svojem ponašanju, i hoće li zbog nečeg potaknuti loša događanja poput domina.

No, u starim knjigama broj 13 ne predstavlja ništa loše. Naprotiv, on znači preobrazbu. Možda su se zbog mogućnosti promjena okolnosti oko nas i nas samih, ljudi tijekom godina počeli pribojavati novih mogućih promjena, ali to nikako ne znači da se promjena trebamo bojati. One nam dolaze u život s razlogom, dobre su za nas i uče nas životnim lekcijama.

Biti pod učinkom broja 13 u nekim se kulturama smatra iznimno dobrim jer to znači da će jedan ciklus našeg života završiti a drugi započeti, i prebaciti nas u viši nivo postojanja. Važno je da vidimo kako ovaj broj pruža brojne mogućnosti koje ranije nisu bile iskoristile. Znamo i vidimo da kada Sunce zalazi, Mjesec se diže. I zašto bi to bilo loše? Jedno nestaje, drugo nastaje i dolazi. Jednako tako tek kada gusjenica završi svoj razvoj u prirodi, dolazi leptir. Promjenom nabolje!

Idući put ako te netko pokuša preplašiti petkom 13-im, objasni mu značenje preobrazbe i promjena, i sugeriraj da i sam/sama bude otvoren/a za nove stvari u svom životu. Tako ne samo da će otkriti novu sebe, već i posve novi svijet kojim je okružen/a.

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži