Hoćemo li imati lošu sreću na današnji petak 13? | Carice

Preporučujemo

Hoćemo li imati lošu sreću na današnji petak 13?

Od  | 
620x150

Nećemo, jer je broj 13 po starim vjerovanjima – sretan broj!

620x500
620x500
620x500
620x500
620x500
620x500
620x500

 

Petak 13 izaziva mnogo bojazni broj širom svijeta. Mnogi se boje da će im se dogoditi nešto loše upravo na današnji dan, zbog čega cijeli dan razmišljaju o svojem ponašanju, i hoće li zbog nečeg potaknuti loša događanja poput domina.

No, u starim knjigama broj 13 ne predstavlja ništa loše. Naprotiv, on znači preobrazbu. Možda su se zbog mogućnosti promjena okolnosti oko nas i nas samih, ljudi tijekom godina počeli pribojavati novih mogućih promjena, ali to nikako ne znači da se promjena trebamo bojati. One nam dolaze u život s razlogom, dobre su za nas i uče nas životnim lekcijama.

Biti pod učinkom broja 13 u nekim se kulturama smatra iznimno dobrim jer to znači da će jedan ciklus našeg života završiti a drugi započeti, i prebaciti nas u viši nivo postojanja. Važno je da vidimo kako ovaj broj pruža brojne mogućnosti koje ranije nisu bile iskoristile. Znamo i vidimo da kada Sunce zalazi, Mjesec se diže. I zašto bi to bilo loše? Jedno nestaje, drugo nastaje i dolazi. Jednako tako tek kada gusjenica završi svoj razvoj u prirodi, dolazi leptir. Promjenom nabolje!

Idući put ako te netko pokuša preplašiti petkom 13-im, objasni mu značenje preobrazbe i promjena, i sugeriraj da i sam/sama bude otvoren/a za nove stvari u svom životu. Tako ne samo da će otkriti novu sebe, već i posve novi svijet kojim je okružen/a. [fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži