Ako te prevari, znaj ovo! | Carice

Preporučujemo

Ako te prevari, znaj ovo!

Od  | 
620x150

Znaš onaj trenutak u životu kada si pomislila – On je taj! Njega sam cijeli život čekala. On je moja budućnost.

620x300
620x300

Većina ga zna. Sve je bilo idilično, bila si mu sve na svijetu, govorio je da te voli svim srcem i da za njega postojiš samo ti. Vjerovala si! Činilo se da ne laže ili si barem tako odabrala vjerovati. Brinula si za njega i djecu, radila sve da bi svima bilo dobro, trudila se uskladiti posao i obitelj. Došao bi kući s posla, poljubio te, nasmijao se, večerali ste. Imali ste svoju rutinu svaki dan. Izgubila si se u rutini i bila toliko fokusirana na sve da nisi vidjela što su svi oko tebe vidjeli.

Odbijala si vjerovati, odbijala slušati kada su svi oko tebe govorili. Mislila da poznaješ osobu sa kojom si u braku. Lagala si sebi, znala si da se negdje sve izgubilo, da te ne gleda na isti način, ne smije se isto, nema onaj sjaj u očima kada te pogleda. Shvatila si da te vara. Suočila ga sa činjenicama, priznao je, rekao da će se promijeniti, molio za oprost. Sada bi većina oprostila i tu ta većina GRIJEŠI! Ako mu oprostiš i živiš u zaboravu štetiš sebi. Da te i malo volio ne bi nikada napravio takvu pogrešku. Da te poštuje ne bi to napravio! Ako ti je stalo do žene i carice u tebi nećeš oprostiti nevjeru, nekada je bolje pokazati da cijeniš sebe i da nisi nekome lutka za igranje.

Ti si lutka za ples, ples na kiši, ples na mjesečini, ples u zoru i sumrak, LUTKA ZA VJEČNOST. Dok nas smrt ne rastavi nešto znači. Ako to ne može ispuniti ne potpisuj. Budi za sva vremena, nemaš rok trajanja, nemaš etiketu na kojoj piše do kada vrijediš. Ako te ne poštuje BJEŽI! Nekada je bolje biti sam nego bez poštovanja! Prvo poštuj sebe i nauči druge da te poštuju! Budi jaka i nikada se ne predaj. Ne padaj. Uvijek i iznova ustani! Voli prvo sebe i drugi će te voljeti!

Za sve #ženecarice, Nikolina Pozarić

620x300

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži