Carice daruju 2 predivne ogrlice pravila natječaja | Carice

Osvoji

Carice daruju 2 predivne ogrlice pravila natječaja

Od  | 
1. Organizator
Nagradni natječaj organizira društvo Kreativna Vjeverica (dalje u tekstu: “Organizator”). Natječaj ni na koji način ne financira, podržava niti održava Facebook.
2. Sudjelovanje
U natječaju mogu sudjelovati sve osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Hrvatskoj, osim zaposlenika Organizatora koji su uključeni u organizaciju ovog natječaja ili njihovih članova obitelji.  Sudionik mora “reagirati“ na službenu nagradnu objavu ponuđenim elementima unutar Facebook aplikacije te ostaviti komentar u skladu s uputama koje je organizator naveo u službenoj nagradnoj objavi. Sudjelovanje u natječaju ne zahtijeva naručivanje ili kupnju proizvoda ili usluge. Rok za prijavu na natječaj istječe u vrijeme navedeno u nagradnoj objavi Organizatora. Organizator zadržava pravo izmjene roka za sudjelovanje, a tada će obavijestiti sve natjecatelje putem svoje službene Facebook stranice.
3. Nagrade i dobitnici
U svakom nagradnom natječaju odabire se jedan ili više dobitnika/ca koji su tagirali osobu i/ili ostavili najkreativniji komentar kao odgovor na nagradno pitanje te su ispunili (jednokratno) obrazac ja sam carica. Nagrade odabire Organizator. Dobitnici natječaja ne mogu promijeniti nagradu koju su osvojili niti je proslijediti trećoj osobi. Imena dobitnika/ca bit će objavljena na službenoj Facebook stranici i internetskoj stranici Organizatora, a dobitnici će biti obaviješteni komentarom u nagradnoj objavi ili privatnom porukom putem službene Facebook stranice. Ako se s dobitnikom ne može stupiti u kontakt u roku od mjesec dana od odabira dobitnika, Organizator ima pravo izabrati novog dobitnika. Organizator ima pravo izuzeti sudionike iz natječaja koji žele zlouporabiti natječaj kako bi namjestili rezultate ili povećali mogućnosti osvajanja. Ako je dobitnik postupio suprotno ovim pravilima, ili dobroj praksi, ili na drugi nezakonit način, bit će diskvalificiran. Organizator zadržava pravo ukloniti ili ne objaviti bilo koje materijale objavljene od strane sudionika koje smatra neprikladnima.
4. Odgovornosti Organizatora i dobitnika
Dobitnik nagrade odgovoran je za sve troškove i/ili poreze vezane uz primitak, ili korištenje nagrade, ili sudjelovanje u nagradnom natječaju. Dobitnik nagrade oslobađa Organizatora bilo kakve odgovornosti koja je nastala ili je navodno uzrokovana sudjelovanjem u natječaju ili primitkom nagrade.
Dobitnik nagrade također oslobađa Organizatora bilo kakve odgovornosti koja se odnosi na naknadno korištenje nagrade ili bilo kakve nedostatke u istoj, kao i bilo kakve odgovornosti za ozljede koje proizlaze iz ili su navodno uzrokovane sudjelovanjem u ovom natječaju ili primitkom i korištenjem nagrade. Međutim, ovo odricanje od odgovornosti ne ugrožava potrošača u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Sudjelovanjem u natječaju sudionici se obvezuju da će se pridržavati ovih pravila o nagradnom natječaju i odluka Organizatora. Organizator zadržava pravo izmjene ovih pravila tako da će sudionike obavijestiti putem službene Facebook stranice.
5. Odricanje od odgovornosti od strane Facebooka
Natjecanje ni na koji način ne financira, podržava niti održava Facebook.
6.Organizator ima pravo sve materijale nastale za potrebe natječaja koristiti za oglašavanje u svim medijima, kao i objaviti sve poslane priče i fotografije na www.carice.eu, te Facebook stranici Carice.eu, a sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru.
[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži