O nama | Carice

O nama

Danas Carice čita 260.000 žena mjesečno. No, kako je sve krenulo? 

Na popodnevnoj kavici s kolegicom 2012-te, dok je u pozadini svirao tadašnji Rozgin hit “žena, majka, kraljica”, rodila se ideja online magazinu kroz koji ćemo okupljati žene u najboljim godinama. Žene koje će doslovce biti online svojim imenom i fotografijom, te međusobno dijeliti svoja iskustva, životne priče, znanje i pozitivu! Željele sam ponuditi nešto drugačije, što će ih maknuti iz svakodnevnice te da se svaka žena osjeća barem na trenutak kao carica, što je uz ubrzanu svakodnevnicu smetnula s uma. Nismo željele biti dio žute štampe, ali smo odlučile uzeti dio zvjezdane prašine za sebe.

Sve do 2016.-te, okupljale smo se povremeno uživo, svaki put u sve većem broju, razmjenjivale savjete i bile tu jedna za drugu. Ubrzo, sve je veći broj žena želio pisati o svojim iskustvima i biti dio Carica. U tom trenutku, odlučile smo aktivno krenuti u izgradnju projekta. Poklonile smo ženama online magazi www.carice.eu i dale im mogućnost da same napišu svoju priču, a kako smo željele ‘ojačati’ brend, napravile smo i niz photoshootinga sa poznatim ženama, nekoliko radio kampanja, 3 mjeseca billboarda po Zagrebu, tisuće letaka, preko 5.000 nazvanih žena, skupljenih 10.000 mailova žena, okupljenih 36.000 na Facebooku i 3 velika ženska eventa.

Biti Carica znači biti odvažna, svoja, hrabra, smjela, sretna, zadovoljna i ponosna na svoje uspjehe, bez obzira koliko oni mali ili veliki bili, nikada ne odustati i ne dopustiti da te slome životne neprilike, loše ljubavi i okrutni šefovi. Carice su žene koje su suport ženama oko sebe, koja se ne predaju i koje pobjeđuju svoje strahove. Misija Carica je potaknuti žene da učine još danas neku veliku, odvažnu i predivnu promjenu za sebe, svoju obitelj, prijatelje, kolege i zajednicu u kojoj žive, ostvare se na najbolji mogući način, prožive najgore i krenu dalje uzdignute glave.

Što Carice predstavljaju ženama?  Izabela iz Pule: Vidim da se bazirate na to da budemo najbolja verzija sebe, da budemo primjer drugima i to je jako divno od vas. Pošto objavljujete naše priče i vidim to cijenite jako, voljna sam da svojim razmišljanjem, u obliku savjeta i preporuka, pomoći drugim caricama.”

#ženecarice, Martina Kocijan, osnivačica

———————————————————————————————————–

PRAVNE INFORMACIJE. Magazin izdaje: Martina Kocijan, direktorica i vlasnica marketing agencije Kreativna Vjeverica d.o.o. Adresa ureda: Puškarićeva 42, 10 250 Lučko, Grad Zagreb, OIB: 00443618220, IBAN:  HR5823600001102187337, Registarski sud:Trgovački sud u Zagrebu,  MBS:080752948, Temeljni kapital u iznosu od 20.000 kn uplaćen u cijelosti, Član uprave: Martina Kocijan, OGLAŠAVAJTE se na Caricama

Dobrodošla Carice! Otkaži