Marketing | Carice

Marketing

Carice s ponosom prelaze u novu eru postojanja…iz online magazina koji u ovom trenutku čita preko 150.000 žena mjesečno, prerasle smo u brzo rastući web shop koji je krenuo intenzivno pratiti trendove! Stvoren za žene, od žena, dobrodošle na www.carice.eu #caricewebshop

Carice.eu nastale su 2014.godine i razvile se od evenata, tiskanog i online magazina do popularnog web shopa, koji danas nudi više od tisuću proizvoda, pomno odabranih za žene. 95% kupaca Carica su žene koje imaju između 25 i 44 godine, 50% ima mjesečne prihode više od 7.000 kuna, 85% žena su majke sa više djece, 97% voli kozmetiku, wellnes i putovanja, 62% visoko je obrazovano, a 95% obožava shopping. Veliku većinu žena čini sretnom: štednja za budućnost, shopping, moda, nove tehnologije, uređenje doma, briga o zdravlju i edukacija, kuhanje i sportske aktivnosti.

Imate li proizvod koji želite uvrstiti na Carice web shop, budite slobodni javiti nam se za suradnju. Želite li promovirati svoj brend ili uslugu, tvrtka Kreativna Vjeverica d.o.o. rado će za vas napraviti marketing strategiju oglašavanja.

Kontakt

Martina Kocijan Gulan, direktorica

10 godina marketinškog i novinarskog iskustva

e-mail. martina@carice.eu

mob.091-7520-610

fix.01-65-25-935

O Caricama

tvrtka Kreativna Vjeverica d.o.o.

 

Promoviramo

 

Čitanost

 

Facebook page Carice.eu 

 

Ženska publika

Uzorak: 3.356 žena

Dobrodošla Carice! Otkaži