Velika srca za mala srca - pomozimo djeci | Carice

Ja sam carica

Velika srca za mala srca – pomozimo djeci oboljeloj od raka!

Od  | 

Iva Funtek iz Đurđevca jedna je posebna Carica. U želji da pomogne djeci oboljeloj od raka u KBC-u Rebro, ovako je napisala:

“Drage mame, prijateljice, kraljice…dugo sam se razmišljala o ovome dal da napišem, i osjećaji su prevladali…Svi smo se ovaj mjesec istrošili to znam, odradili smo puno donacija i to znam i hvala vam ali na red je došla jedna koja je posebna, jer me veže sa posebnom osobom koja nažalost nije više na ovom svijetu. Ona je svoje najljepše dane života provodila na onkolgiji u KBC Rebro. David, Lorena, Lucija, Mio…puno mojih malih prijatelja, neki su anđeli na zemlji, a neki nas čuvaju odozgora. Imam ogromnu molbu za vas. U kontaktu sam sa mamama kojima su dječica ležala na odjelu i čula sam što im fali, dok smognu snage dignut se iz kreveta i izaći u dnevni boravak. Imaju jedan TV i poneku igračku. Ja imam u planu da im uzmemo jedan karaoke set i PlayStation, da ih bar malo uveselimo. Prinčipesa Medolina će donirati neke igračke, a vi ostale mame možete li mi pomoći?  10 kn ili 1 kn, nije bitno, samo da ih sakupimo. Također planiram donirati krv pa eto možda baš moja luda dalmatinska nekom pomogne. to bih jako voljela  Ako ste za molim vas da mi pišete na mojem Facebooku a zamolit ću i mame iz Dubrovnika da nam pomognu! Velika srca za mala srca! Mame za djecu! Idemo!”

Koliko je Iva velikog srca pokazuje i to da je dosad prikupila više od 11.400 kuna, a svaka kuna je i dalje dobrodošla.

Križevačka pokretačica grupe “Dobro je činiti dobro” Livija Jakopović uključila se u akciju te je zamolila da se uplate smogu izvršiti na račun HR1123900013291141094 – sa opisom donacija za djecu s onkologije.

Draga naša Iva, budi nam i dalje ovako srčana i poduzetna, budi nam i dalje carica! #ženeženama #zajednicacarica

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži