Svaka od nas ima svoj jedinstveni otisak duše | Carice

Ja sam carica

Svaka od nas ima svoj jedinstveni otisak duše

Od  | 

Jedno od pitanja koje mi se često postavlja je pitanje o dušama koje kroz religiju ili neki drugi način pokušavaju nametnuti svoja uvjerenja. Iz nekog razloga te duše vjeruju, da vam moraju usaditi svoje ideje kako biste razmišljali kao i oni.

Svatko od vas ima svoj jedinstveni otisak duše. Taj otisak je unikatan i ne postoje dvije duše koje su iste. Pomisli samo koliko je duša na Zemlji i niti jedna nije ista. Kolika je moć Božanske energije koju mnogi zovu Bog! Svatko od nas ima svoju jedinstvenu vibraciju duše i duša kao takva ima slobodnu volju kreirati vlastite misli i ideje.

Važno je da slijedite svoje osjećaje o vlastitom životu. Ako želite, možete konzultirati astrologa koji će vam pomoći u odlučivanju, no ta vam duša može samo dati svoje sugestije, ona vam ne može reći što vam je činiti. Odluka mora biti vaša! Vaša uvjerenja moraju biti samo vaša.

Mnoge se duše boje donijeti odluku zbog straha da će pogriješiti, no čak i pogreške mogu biti iskustvo i učenje. Niti jedna duša nema vam pravo reći što je ispravno a što neispravno.Samo energija koju zovete Bog može to učiniti, no niti Bog to ne čini, nego vam nježno ukazuje na to gdje ste krenuli krivim putem ili donijeli krivu odluku.

Ako vam druga duša kaže kako morate postati vegetarijanac, prestati s navikama koje imate, promijeniti način razmišljanja ili promijeniti uvjerenja, tada vas ta osoba osuđuje!  Svaka duša ima svoje lekcije koje mora naučiti. Svaka duša uči ovisno o odabranom planu. Ništa ga ne može promijeniti.

Uživaj u svojoj jedinstvenosti i budi ponosna što si drugačija. Ne slijedi krdo nego postani duša koja će stajati sa strane i uživati u slobodi govora i misli.

autorica: Natalija, sretniljudi.com, UDRUGA SRETNI LJUDI

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži