Sa 42 godine ostala sam bez posla | Carice

Ja sam carica

Sa 42 godine ostala sam bez posla

Od  | 

Carica sam…jer sam u naizgled teškoj situaciji – sa 42 godine ostala sam bez posla,  otvorila svoj obrt i već petu godinu uspješno jedrim obrtničkim vodama, napisala nam je Željka Lukanec.

Usput sam zaposlila još dvije carice koje su bile bez posla 🙂 Obrt se zove Poklon dobra ideja i mislim da bi sve carice trebale znati za njega

Slažemo se draga Željka, i zato smo rado pregledale tvoju web stranicu i zamijetile što si napisala o sebi…

Poklon dobra ideja je obrt za izradu suvenira – suhoparno, zar ne? Da, ali taj obrt su ljudi – to sam ja, Željka Lukanec. Ja sam ona koja prima vaše narudžbe, dopisuje se s vama i dogovara detalje oko vaše narudžbe. Ja sam ona koja mora osmisliti kako vašu ideju sprovesti u djelo. Nisam sama, Poklon dobra ideja je i moja obitelj – suprug, kćer i sin. I svi oni na neki način rade na vašem naručenom proizvodu. Ali to nije sve! I Jelena i Valentina su dio tima. I one daju veliki doprinos da vi svoju narudžbu dobijete što prije.

I zato znajte da vaš odabrani proizvod nije samo kutija, okvir za fotografiju, ili nešto treće. Taj proizvod je mnogo više. Puno nas je ostavilo svoj trag na njemu, jer, kada kupujete u Poklon dobra ideja, kupujete ručni, 100% hrvatski proizvod napravljen sa puno strpljenja i ljubavi. Trebate li uskoro možda neki poklon? 

Draga naša Željka, želimo ti veliki uspjeh sa tvojim obrtom i poklonima

I ti imaš priču ili vijest Carice? PODIJELI S NAMA (ili sam shareaj svoj najljepši selfie)

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži