Prvo tražite Božje kraljevstvo | Carice

Ja sam carica

Prvo tražite Božje kraljevstvo, ostalo će vam se nadodati

Od  | 
620x150

Ja sam žena, majka, kraljica… CARICA…kao i svaka od vas. Ime mi je Đudi Lelek na papirima, ali moje pravo ime je Judy Smrček Lelek – tako se ja vidim i tako se predstavljam. Slobodno se zovem spisateljica jer to sam u duši i srcu. Volim pisati. Slobodno se zovem Ženom koja motivira, prvo sama sebe i onda sve oko sebe. Tko čuje – razumjet će.

620x300
620x300
Jednostavno obožavam pričati, pisati, komentirati o onom dijelu čovjeka – osobe koji se ne vidi. Obožavam proučavati sebe i ljude. Tako rastem, spoznajem, učim.  Svoje znanje dijelim objeručki sa radošću, ali onome koji traži i stvarno želi čuti. Sigurno ste čule onu ..NE BACAJTE BISERJE , PRED SVINJE…
Veliko blago je biti drukčiji, bolji za sebe iz dana u dan. Tako i bolji za druge. I isto tako ste čule PRVO TRAŽITE BOŽJE KRALJEVSTVO — OSTALO ĆE SE VAM SE NADODATI. To znači kada težite i radite na sebi da imate mir, ljubav, razumijevanje, strpljljivost, mudrost, radost, proncljivost….Ostalo dođe samo od sebe ili dođete do nivoa da vam ostalo ni ne treba.
Rastavljena sam samohrana majka deset godina sa dva divna sina. Jako malo imala stalne radne odnose. Radila sam svašta i svagdje, selila nekoliko puta. Da smo u starom vijeku, odavna bih izgorjela na lomači. Svašta ti ljudi priljepe, svakojaka obilježja. To je većina vas  prošla, sigurno.
Ali, mi žene smo i mačke i lavice. Zavisi od okolnosti. Jedno znam, da mi je glava uvijek gore. Jer samo, JA znam tko sam. Zato mile moje ma gdje god sada bile, možete biti uskoro gdje god poželite! Samo radom na sebi, izdržat ćete ležerno sve vaše prepreke u životu.
Možete prati moj put moj način na Facebook PUT MIRA, a možete pratiti i učiti od drugih osoba na isti način koje su prošle sličan put. Ima puno divnih govornika. Slušajte bilo koga, bilo što, samo nemojte da bude ništa. HVALA što postojite! HVALA što ste tu!
Podijeli svoju priču #ženeženama #ženecarice

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži