Možemo li imati baš sve i živjeti u obilju? | Carice

Ja sam carica

Možemo li imati baš sve i živjeti u obilju?

Od  | 

Ona kaže možemo!

Danijela Medaković,  vlasnica je Inkubatora sreće i pokretačica Tapkanja, tehnike koju koriste milijuni ljudi širom svijeta. Tražeći tehniku kojom će si pomoći u ostvarenju snova, želja i ambicija uz istovremeno razrješenje problema i blokada na gotovo svim poljima, Danijela je naišla na TAPKANJE, tzv. EFT tehniku. I sama je imala period gdje je njen život, iako se svima izvana činio gotovo savršen, u dubini nije imao smisao. Imala je dobro plaćen posao, prijatelje, partnera i slobodu, ali neki dio je nedostajao. Duboko u sebi znala je da život JE I MORA biti više od toga. Kroz godine rada na sebi i učenja, otkrila je onu pravu sebe. Shvatila je da je sve što joj se događa projekcija nje same i da sve kreće i polazi od – nje. Onoga trena kada se uskladila sa svojim mislima i emocijama, počela je ostvarivati sve svoje snove. Danas u tome intenzivno pomaže drugim ženama, pokrećući iznimno moćno tapkanje u Hrvatskoj!

Poslušaj odlično predavanje ove žene pod nazivom „Život u obilju“ 8.ožujka na Dan žena u modernom ambijentu Johanna Francka, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, s početkom u 19 sati i osjeti pozitivnu energiju drugih žena. Svaka od nas može i zaslužuje imati baš sve i živjeti u obilju, zato vrijedi shvatiti kako!

Carice se druže event u potpunosti financijski pokriva Ferratum bank, koji se doista iskazao kao naš pouzdan i pozitivan partner! Ova banka jako potiče ženski rast! 

PRIJAVI SE OVDJE

[wpforms id=”8865″]

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži