Dizajniram haljine za uspješne žene! | Carice

Ja sam carica

Dizajniram haljine za uspješne žene!

Od  | 

Moje ime je Ljiljana Koprivnjak. Ja sam modna dizajnerica koja je na tržište plasirala novi hrvatski brend svečane odjeće pod nazivom Kalisi design.

Misao vodilja ove kampanje je samouvjerena i snažna žena, žena sa stilom koja zna što želi kako u poslovnom tako i u privatnom životu te uspješno balansira između njih. Ovu kolekciju čine romantične, ženstvene, profinjene i senzualne, ali i karakterne večernje haljine satkane od čipke, satena, tila i baršuna te vjenčanice. Sve haljine su unikatne i jedinstvene te ručno izrađene s puno ljubavi i pažnje.

Kako je i misao cijele kampanje snaga žene, tako je i suradnja tokom snimanja prožeta s mladim i uspješnim ženama. Snimanje se održalo u novootvorenom i jedinom Gaming storeu u Hrvatskoj, koji se savršeno uklapa u priču kampanje, a prostor je ustupila Gordana Puhelek, direktorica Mikronisa. Zaštitno lice Kalisi design-a je predivna Madlena Ćurić koja je, kao i uvijek, odlično odradila svoju ulogu u ovoj modnoj priči. Za šminku je bila zadu žena vizažistica Tina Nerad, dok se za frizuru pobrinula Suzana Brkić, vlasnica Full Cool salona.

urednica: Draga naša Carice, želimo ti puno uspjeha u daljnjem radu i puno žena koje ćeš obući, a vi drage naše uživajte u fotografijama. Za sve dodatne informacije, slobodno pogledajte Ljiljaninu web stranicu www.kalisidesign.hr

     

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži