Izjava o privatnosti | Carice

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti određuju i reguliraju kako Carice.eu i Kreativna Vjeverica d.o.o. koriste te štiti sve informacije koje im dajete kada koristite ovu web stranicu. Garantiramo zaštitu vaše privatnosti i vaših osobnih podataka.

Tko smo mi

Iza Carice.eu stoji tvrtka Kreativna Vjeverica d.o.o. sa službenim podacima: Puškarićeva 42, 10 250 Lučko, Grad Zagreb, OIB: 00443618220, IBAN:  HR5823600001102187337, Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu,  MBS:080752948, Temeljni kapital u iznosu od 20.000 kn uplaćen u cijelosti, Član uprave: Martina Kocijan Gulan. Adresa naše web-stranice je: https://www.carice.eu. https sigurno je web mjesto, a vaši podaci (na primjer zaporke) privatni su kada se šalju na našu web-lokaciju. Saznajte više

Kada navedete određene podatke po kojima vas je moguće identificirati prilikom korištenja ove web stranice, onda možete biti sigurni da će se ti podaci koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. Carice.eu i Kreativna Vjeverica d.o.o. mogu mijenjati ovu izjavu te će u tom slučaju ažurirati ovu stranicu. Trebali biste provjeriti ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste se osigurali da ste suglasni sa svim promjenama.

Na ovim web stranicama mogu se sakupljati sljedeći osobni podaci:

  • ime i prezime,
  • kontakt informacije uključujući e-mail adresu,
  • broj telefona i adresa dostave proizvoda,
  • datum rođenja (za slanje rođendanskih čestitki kupcima),
  • podatke o navikama i interesima te ostale nama relevantne podatke;
  • druge podatke relevantne za istraživanje i analizu tržišta, kupaca i/ili ponude.
  • o zaštiti vaših osobnih podataka ili GDPR-u molimo pročitajte detaljno na www.carice.eu/gdpr/

Zašto su nam potrebne navedene informacije?
Sakupljamo i analiziramo ove informacije kako bismo što bolje razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu, a iz sljedećih razloga:

  • narudžbe proizvoda u vaše ime od naših dobavljača u i izvan EU te slanja istih na vašu adresu
  • našim dobavljačima poslat ćemo isključivo vaše osobne podatke: vaše ime i prezime, adresu za dostavu. Vaš e-mail i broj telefona koristit će samo web shop Carice u svrhu potvrde vaše narudžbe, informiranja o dospijeću naručenog proizvoda te informiranju o budućim akcijama i pogodnostima sličnih proizvoda sa shopa. Svi osobni podaci koje nam ostaviti čuvat će se u sigurnosti clouda na ovoj web stranici, a kada se oni budu prenosili na desktop računala, svaka excel baza s vašim podacima bit će enkriptirana i zaštićena lozinkom
  • internih vođenja evidencija narudžbi, prodaje i kupnje
  • kako bismo poboljšali svoje proizvode i usluge
  • kako bismo vam povremeno slali promotivne email-ove o novim proizvodima, posebnim ponudama ili neke druge informacije za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive
  • povremeno možemo koristiti vaše podatke kako bi vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta

Možda ćemo vas kontaktirati e-mailom, telefonom ili poštom. Koristimo vaše informacije kako bi prilagodili ovu web stranicu vašim interesima i potrebama. Za brisanje vaših osobnih podataka samo nam pošaljite e-mail na carice@carice.eu sa naznakom OBRIŠI MOJE OSOBNE PODATKE, i obrisat ćemo ih zauvijek. Na isti e-mail možete nam poslati i informaciju o izmjeni vaših osobnih podataka.

Sigurnost

Vodimo računa o tome da su vaši podaci sigurni. Kako bi spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje vaših podataka, osigurali smo odgovarajuće fizičke, elektronske i menadžerske procedure za zaštitu i osiguravanje podataka koje prikupljamo putem cookie-a (kolačića).

Što je cookie?

Cookie je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Cookies obično spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani pregled proizvoda, sortiranje i slično. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag cookie koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Ove informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja cookie-a vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti vaše postavke internet preglednika, kako biste sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje cookie-a odobriti ili odbiti, pobrisati spremljene cookie automatski pri zatvaranju internet preglednika i sl.

Cookie-i se mogu odbiti ili izbrisati iz odgovarajućih postavki preglednika. U ovom slučaju moguće je da se sve funkcije web stranice koriste u cjelini. Isto tako, neki tehnički podaci, uključujući IP adresu kupca, biti će prikupljeni i pohranjeni od strane softwarea koji se koristi. Osobe koje stoje iza tih podataka kao i osobni podaci se ne identificiraju, ni u kojem slučaju. Nikada ne pohranjujemo informacije koje povezuju podatke o korištenju stvarnih identiteta, primjerice, broj socijalnog osiguranja, vozačku dozvolu, broj telefona ili email adresu.
Ne pohranjujemo informacije koje smatramo uvredljivima. Korisnik je svjestan da uz korištenje ove web stranice dopušta pohranjivanje sadržaja prethodno pregledanog na svom uređaju.

Kako mi koristimo cookies (kolačiće)

Cookie je mala datoteka koja vas traži dopuštenje da se smjesti na vaš tvrdi disk. Jednom kada ga prihvatite, datoteka se smješta na vaš tvrdi disk te pomaže analizirati web promet ili vas obavještava o posjetima određenim web stranicama. Cookies omogućuju web aplikacijama da odgovoraju na vaše individualne potrebe. Web aplikacija može prilagoditi svoje djelovanje vašim potrebama i željama tako da prikuplja i pamti podatke o vašim interesima i navikama. Mi koristimo traffic cookies kako bi definirali stranice koje koristite i posjećujete. To nam pomaže analizirati podatke o vašim navikama koje koristimo kako bi poboljšali našu web stranicu i kako bi je prilagodili potrebama korisnika. Mi koristimo ove podatke za statističke analize, a zatim se podaci uklanjaju iz sustava.

Cookies nam pomažu pružiti bolju web stranicu, omogućuju nam pratiti koje stranice su vam korisne, a koje ne. Cookies nam, ni na koji način, ne daju pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje ste odabrali podijeliti s nama. Možete prihvatiti ili odbiti cookies. Većina web preglednika automatski prihvaća cookies, ali uobičajeno je da možete podesiti web preglednik da odbije cookies koje želite odbiti. To vas može spriječiti da u najvećoj mogućoj mjeri iskoristite mogućnosti web stranica.

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana. Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. Međutim, nakon što ste koristili ove linkove da napustite našu stranicu, trebali biste imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web stranicama. Dakle, ne možemo biti odgovorni za zaštitu vaše privatnosti na tim drugim web stranicama te informacije koje ste dali prilikom posjete tim web stranicama nisu regulirane ovom Izjavom o privatnosti. Trebali biste biti oprezni i pogledati Izjave o zaštiti privatnosti koje se primjenjuju na tim web stranicama.

Kontroliranje vaših osobnih podataka

Možete ograničiti prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka na sljedeće načine:
-kad god se traži da ispunite kakav obrazac na web stranici, potražite kućicu na koju možete kliknuti kako biste naznačili da ne želite da vaše podatke može koristiti bilo tko za izravne marketinške svrhe
-ako ste prethodno pristali da vaše osobne podatke koristimo za izravne marketinške svrhe, možete se predomisliti u svakom trenutku te nam to priopćiti pismenim putem na Kreativna Vjeverica d.o.o., Puškarićeva 42, 10250 Lučko, Zagreb ili nam pošaljite e-mail na carice@carice.eu
Kreativna Vjeverica d.o.o. neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke trećim stranama, osim ukoliko imamo vašu dozvolu ili smo po zakonu dužni to učiniti. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bi vam slali promotivne informacije o trećim osobama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive, ukoliko nam naznačite da to želite.

Naša podrška stoji vam na raspolaganju u uredovno vrijeme ponedjeljak-petak 8-12h na telefonu 091-7520-610 te na mailu carice@carice.eu

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

S kime dijelimo vaše podatke

Podatke web-stranice dijelimo sa vanjskim servisima temeljenim u oblaku, servisima za obradu plaćanja, pružateljima usluga trećih strana, u svrhu marketinga, re-marketinga i naručivanja vaših proizvoda od strane dobavljača. Po izvornim postavkama WordPress ne dijeli bilo koje osobne podatke s ikome.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje. Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije. Čuvamo zapise analitike godinu dana i zapise o prodaji kupcima deset godina.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene. Vodimo evidenciju svih pristanaka koje ste nam dali, vezano za vaše osobne podatke. Za brisanje tih podataka samo nam pošaljite e-mail na carice@carice.eu sa naznakom OBRIŠI MOJE OSOBNE PODATKE, i obrisat ćemo ih zauvijek.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte. Vaše osobne podatake ostavljene putem naše web-stranice šaljemo dobavljačima izvan Europske unije kako bismo vam dostavili proizvod/e na vašu adresu, a ti su podaci zaštićeni po europskim standardima o zaštiti osobnih podataka. Alibaba group GDPR Europski zakoni o zaštiti podataka zahtijevaju da podaci o europskim stanovnicima koji su preneseni izvan Europske unije budu čuvani s istim standardima kao da su podaci unutar Europe.

Dodatne informacije

Ako ćemo koristiti ovu web-stranicu za komercijalnu namjenu i upustimo se u kompleksnije prikupljanje ili obrađivanje vaših osobnih podataka, o tome ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Kako štitimo vaše podatke

Kako bismo zaštitili podatke svojih korisnika, excel baze s vašim podacima zaštićene su lozinkama i enkriptiranim šiframa.

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka

U slučaju eventualnog proboja osobnih podataka od trećih strana, obvezujemo se prijaviti proboj nadležnom tijelu (AZOP-u) unutar 72 sata.

Od kojih trećih strana primamo podatke

Ako naša web-stranica prima podatke o korisnicima od trećih strana, uključujući oglašivače, obavještavamo vas da će isti koristiti vaše podatke, koje im potvrdite dati, samo uz vašu privolu.

Newsletter

Ime ili nadimak i vaš e-mail koji nam prijavite uz privolu/pristanak da vam možemo slati tjedni ili dnevni newsletter, čuvat ćemo do vašeg eventualnog opoziva. Opoziv i brisanje vašeg imena ili nadimka i e-mail iz Carice newsletter baze možete napraviti u bilo kojem trenutku slanjem poruke OBRIŠI MOJ E-MAIL na carice@carice.eu Prijavom na naš newsletter prijavljujete se na primanje isključivo vijesti, novosti i akcija povezanih sa Carice web shopom. Prijavom na newsletter slažete se s ovim pravilima.

Dobrodošla Carice! Otkaži