Zašto je muškarac tvog života trenutno s drugom? | Carice

Trendovi

4 razloga zašto je muškarac tvog života trenutno s drugom i što učiniti da to promijeniš!

Od  | 

Ako ti se ikada dogodilo da žudiš za nekime tko je po svim pokazateljima muškarac tvog života, tvoja srodna duša i savršeni čovjek za tebe, a trenutno u drugoj vezi, nisi jedina koja proživljava tu čudnu situaciju.

Puno je žena doživjelo upravo to da su svog sadašnjeg partnera, ljubav svog života, čekale neko vrijeme. Možda je život u trenutku kada ga gledamo sa drugom poput paradoksa, jer nije lako gledati ga i slušati kako priča o NJOJ, ali za to, kažu upućeni, ima razloga!

  1. njegova veza s njom u ovom je trenutku najbolje što ti se može dogoditi. On mora učiti u ljubavnom odnosu sa ženom koja zapravo nije njegova idealna družica i, kad za to dođe vrijeme, bit će savršeno spreman za drugu ženu-ljubav svog života. On mora proći kroz karmičko iskustvo zaljubljivanja i odljubljivanja druge, jer je to njegova sudbina i nešto što mora ‘odraditi’. Samo kroz to iskustvo on će shvatiti kakav je, tko je, što želi i kuda želi ići, a sve to vodit će ga prema tebi. Proživljavanjem iskustva loše ljubavi on će se shvatiti što uistinu želi kod žene i biti zahvalan na svemu što mu ti podariš. Zbog toga će njegova ljubav prema tebi biti snažnija i trajati cijeli život
  2. on mora izaći iz svoje zone komfora i postati realniji, skromniji i spremniji na žrtvu. Muškarci vrlo često žene uzimaju zdravo za gotovo i prema njima se ponašaju kao prema nekome tko će tolerirati svaku njihovu djetinjastu kretnju i ponašanje. No, to obično nauče na težak način. Kada ih prva žena nauči da ne mogu igrati se macho mena u njihovoj vezi i ostavi ih, velika većina njih naučit će da sa sljedećom ženom budu itekako posebni i predivni.
  3. loša veza naučit će ga što je prava ljubav. Nesretni odnosi omogućit će mu da poželi bolju partnericu, neku s kojom će se osjećati zadovoljno, ispunjeno i voljeno i to će mu postati poput najjačeg cilja za kojim će izgarati.
  4. njegova neuspješna veza omogućit će mu da shvati što prava ljubav nije, a tvoja prisutnost u njegovom životu dat će mu novu nadu i poticaj, da bude bolji prema svojoj ženi.

Od sada imaj sve ovo na umu i vjeruj da će se vaše duše spojiti, u najboljem trenutku! Uvijek postoji razlog zašto nam se nešto događa, a kada shvatimo zbog čega, postane nam lakše strpiti se i čekati, dok se prilike ne poslože. Najbitnije je znati da će prilika doći i zato uvijek budi spremna za ljubav svoga života! Vjeruješ li u talismane, pogledaj odmah kakve moćne narukvice možeš nositi i pomoći si u tome da ga privučeš k sebi brže. #zajednicacarica

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži