Zašto je muškarac tvog života trenutno s drugom? | Carice

Inspiracije

4 razloga zašto je muškarac tvog života trenutno s drugom i što učiniti da to promijeniš!

Od  | 
620x150

Ako ti se ikada dogodilo da žudiš za nekime tko je po svim pokazateljima muškarac tvog života, tvoja srodna duša i savršeni čovjek za tebe, a trenutno u drugoj vezi, nisi jedina koja proživljava tu čudnu situaciju.

620x500
620x500
620x500
620x500
620x500
620x500
620x500

Puno je žena doživjelo upravo to da su svog sadašnjeg partnera, ljubav svog života, čekale neko vrijeme. Možda je život u trenutku kada ga gledamo sa drugom poput paradoksa, jer nije lako gledati ga i slušati kako priča o NJOJ, ali za to, kažu upućeni, ima razloga!

  1. njegova veza s njom u ovom je trenutku najbolje što ti se može dogoditi. On mora učiti u ljubavnom odnosu sa ženom koja zapravo nije njegova idealna družica i, kad za to dođe vrijeme, bit će savršeno spreman za drugu ženu-ljubav svog života. On mora proći kroz karmičko iskustvo zaljubljivanja i odljubljivanja druge, jer je to njegova sudbina i nešto što mora ‘odraditi’. Samo kroz to iskustvo on će shvatiti kakav je, tko je, što želi i kuda želi ići, a sve to vodit će ga prema tebi. Proživljavanjem iskustva loše ljubavi on će se shvatiti što uistinu želi kod žene i biti zahvalan na svemu što mu ti podariš. Zbog toga će njegova ljubav prema tebi biti snažnija i trajati cijeli život
  2. on mora izaći iz svoje zone komfora i postati realniji, skromniji i spremniji na žrtvu. Muškarci vrlo često žene uzimaju zdravo za gotovo i prema njima se ponašaju kao prema nekome tko će tolerirati svaku njihovu djetinjastu kretnju i ponašanje. No, to obično nauče na težak način. Kada ih prva žena nauči da ne mogu igrati se macho mena u njihovoj vezi i ostavi ih, velika većina njih naučit će da sa sljedećom ženom budu itekako posebni i predivni.
  3. loša veza naučit će ga što je prava ljubav. Nesretni odnosi omogućit će mu da poželi bolju partnericu, neku s kojom će se osjećati zadovoljno, ispunjeno i voljeno i to će mu postati poput najjačeg cilja za kojim će izgarati.
  4. njegova neuspješna veza omogućit će mu da shvati što prava ljubav nije, a tvoja prisutnost u njegovom životu dat će mu novu nadu i poticaj, da bude bolji prema svojoj ženi.

Od sada imaj sve ovo na umu i vjeruj da će se vaše duše spojiti, u najboljem trenutku! Uvijek postoji razlog zašto nam se nešto događa, a kada shvatimo zbog čega, postane nam lakše strpiti se i čekati, dok se prilike ne poslože. Najbitnije je znati da će prilika doći i zato uvijek budi spremna za ljubav svoga života! Vjeruješ li u talismane, pogledaj odmah kakve moćne narukvice možeš nositi i pomoći si u tome da ga privučeš k sebi brže. #zajednicacarica [fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži