Horoskop iz muškog kuta | Carice

horoskop

Zvjezdice moje na svijetu za mene rođen tko je? Horoskop iz muškog kuta

Od  | 
620x150

Horoskop je jedna od mjerodavih metoda, ako ne i najmjerodavnija metoda, koja ti sugerira kako je tvoj život složen. Nije mi jasno kako nešto što je tako mjerodavno može početi npr. 20 siječnja i završiti 15. veljače? Evo recimo kad računamo vrijeme onda nam vrijeme ne počinje u 13:15 sati a završava u 14:09 sati…pa zašto onda i horoskop ne bi počinjao s prvim danom mjeseca i završavao sa zadnjim danom mjeseca, zar to nije logično? Zato vam u nastavku donosimo jedinstveni horoskop našeg astrologa, u kojem možeš prema mjesecu rođenja pronaći zanimanje muškarca koji je idealan za tebe

Siječanj – Drvosječa – Ima najbolje drvo da te ugrije

620x500
620x500
620x500
620x500
620x500

Evidentno je da si ti pravi zimski tip ali nježnog i mekog srca. Pokraj sebe tražiš pravu utvrdu koja će biti uz tebe i biti tvoj oslonac i podrška u svakoj životnoj situaciji, a znamo da nema većih i jačih muškaraca nego li su to drvosječe. U njegovim snažnim rukama osjećaš se sigurno i za tebe uz drvosječu nema zime.

Veljača – Veterinar – oslobodi mačku u sebi

Ti si umiljata kao mačka. Nema osobe na svijetu koja u mjesecu ljubavi nije barem jednom u životu čula mačju simfoniju. U mjesecu ljubavi budi se mačka u tebi i potreban ti je netko tko će te razumjeti i nježno te grliti. A tko se bolje razumije u mačke od veterinara.

Ožujak – Vrtlar – Nađi nekog tko će srediti vrt

Ti si rođeni cvijet i obožavaš sunce i prirodu. Međutim sa buđenjem cvijeća bude se i tvoji “prijatelji” štihača, grablje, kosilica i ostalo društvo i party može početi. S obzirom da si ti i nježna poput cvijeta potreban ti je muškarac koji će se zabaviti s tvojim “prijateljima” i okućnicu pretvoriti u cvijetnu oazu, a s cvijećem je najbolji vrtlar.

Travanj – Planinar – visine svijeta su tvoje

Ti si visina u podznaku nemirnog duha. Ti se ne umaraš, čas si tu čas si tamo, ti si kao skitnica i ne drži te mjesto. Kako bi tvoj duh bio smiren tebi je potreban jedan planinar koji će te odvesti do najviših planina i vrhunaca. Zato gojze na noge i planinaru u ruke.

Svibanj – Kuhar – vrijeme je roštilja pronađi inspiraciju da i tebi ljubav prođe kroz želudac

Ti si praznik i gurman. Pa nema ljepšeg načina za započeti mjesec od dobrog prazničkog roštilja i graha. Za osvojiti tvoje srce prvo treba oduševiti tvoj želudac jer nadaleko je poznato da ljubav najprije ide kroz želudac. Kuhar je daraga moja zanimanje i ime ko će najbolje u potpuniti tvoje dragocjeno vrime.

Lipanj – Serviser klima uređaja – ljeto je na vratima ohladi se malo prije romantičnih ljetnih večeri

Ti si početak topline, uz tebe se i najtvrdokornija hladna srca griju i mekšaju. Znaju počeci biti i varljivi pa se valja na vrijeme pripremiti za nadolazeće otapanje srca. Nagla promjena ovih najtvrdokornijih nije baš poželjna pa valja naći dobrog servisera klima uređaja koji će se pobrinuti za optimalnu temperaturu.

Srpanj – Skipper – počinje sezona lova na GO i iskusi ljubav na pučini mora

Ti si more, rođena da jedriš, natjerana da radiš. Tvoja je ljubav beskrajna i ti si kao pučina, mirna i nepredvidiva. Svaki skipper zna da se bonaca brzo pretvara u oluju. Zato pusti posao, jedro u ruke, skippera pod noge i via nova iskustva.

Kolovoz – Galeb – Pravo je vrijeme da markatni muškarac uđe u tvoj život

Ti si sunce, u podznaku sparina. Odmor je u tvojoj duši. Dok su ti misli negdje na otoku Hvaru ljubav u tvom srcu veća je iz dana u dan. Stari dalmatinski horoskopski tumač kaže da se s tvojom količinom ljubavi može nositi samo jedan iskusni galeb. Stoga prepusti se ljubavi uz Olivera i Moj galebe

Rujan – Vinar – Dones’te mi rujna vina…hoću priče da se sjetim

Ti si strast, a kažu da je rujan jedan od najstrastvenijih mjeseci. Tvoja je strast kao grozd, nabujala i puna strasnih sokova. Sa grožđem jedino vinari znaju kako treba, stoga put pod noge, skoči pod brajde i pusti se u ruke vinarske.

Listopad – Serviser plinskih bojlera – Sve oko tebe je rumeno

Ti si početak i kraj ljubavi, rođena kao romantičar. Nadvladala zi zlato žitnih polja i prolila si crvenu boju oko sebe, crvenu kao ljubav. S tvojom ljubavi počinje jesen, a s njom stižu i kišna popdneva, a jesenjsku hladnoću najbolje otjera sefviser plinskih bojlera. Stoga kauč, dekica i u zagrljaj servisera.

Studeni – IT-jevac – ti nosiš veselje

Ti si veselje, u podznaku blagdanska radost. Tvoje veselje najavljuje blagdane pred nama. Tvom veselom duhu treba jedan smireni IT-jevac da te malo uspori jer ti jednostavno letiš. Donosiš prve hladnoće i snijeg, ali potreban ti je IT-jevac analitičan i organiziran da te dovede u red.

Prosinac – Pravnik

Rođena si zima ali iz tebe sjaji toplina. Ti si blagostanje u okolini, tebe svi vole i najtraženija si osoba za društvo, razgovore i zabave. Tvoja toplina grije svako srce oko tebe, pa ti je potreban jedan hladni pravnik da mu zgriješ i smekšaš srce. Dolaze blagdani, vrijeme ljubavi i mira zato griji sve oko sebe.

[fbcomments]

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dobrodošla Carice! Otkaži